Головна Новини Політика Прем'єр РФ похвалив Медведчука за старанність у питанні звільнення утримуваних осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр РФ похвалив Медведчука за старанність у питанні звільнення утримуваних осіб

Медведєв назвав роботу Медведчука "вельми корисною діяльністю"

10 липня 2019, 21:50
Поділіться публікацією:
Прем'єр РФ похвалив Медведчука за старанність у питанні звільнення утримуваних осіб

Прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв високо оцінив зусилля Віктора Медведчука із звільнення утримуваних осіб.

Про це він заявив на зустрічі в московському офісі партії "Єдина Росія" з головою Політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя", Віктором Медведчуком та її співзасновниками — Юрієм Бойко і Вадимом Рабиновичем, представником партії Тарасом Козаком.

На зустрічі також були присутні повпред РФ в Тристоронній контактній групи Борис Гризлов, віце-спікер парламенту Олександр Жуков, член президії Генради "Єдиної Росії" Сергій Нєвєров.

"Ви особисто займаєтеся гуманітарною місією, сприяєте тому, щоб повернути громадян України додому. Мені здається, що це гідно похвали", ‒ звернувся прем'єр-міністр Росії до Медведчука.

Дмитро Медведєв також зазначив, що його дивує реакція, яку найчастіше викликає в українському суспільстві ця робота.

"Це дивно, адже в такій ситуації люди відсуваються на другий план, а на передній план виставляється особистість посередника. Якщо це не я робив, то значить, це все погано. Мені здається це дивним, оскільки в таких гуманітарних питаннях на передній план мають бути висунуті інтереси будь-якої людини, навіть однієї, яку вдалося, наприклад, повернути додому", ‒ сказав Медведєв.

Прем'єр-міністр РФ зазначив, що вважає роботу Медведчука "вельми корисною діяльністю".

Нагадаємо, 28 червня додому повернулися четверо українців, про звільнення яких домовився Віктор Медведчук — голова Політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя".

Віктор Медведчук займається питанням звільнення утримуваних осіб з грудня 2014 року. За його участю були звільнені 489 осіб. Серед звільнених ‒ військові і цивільні особи, в тому числі Юрій Солошенко, Геннадій Афанасьєв і Надія Савченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!