Головна Новини Політика Укрпошта пригрозила уряду перестати доставляти пенсії
commentss НОВИНИ Всі новини

Укрпошта пригрозила уряду перестати доставляти пенсії

Керівник Укрпошти звернувся до прем'єр-міністра

11 липня 2019, 11:04
Поділіться публікацією:
Укрпошта пригрозила уряду перестати доставляти пенсії

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський звернувся з відкритим листом до прем'єр-міністра України Володимиру Гройсману та членам уряду про тарифи на доставку пенсій. Своє звернення він опублікував на сторінці в Фейсбук.

У листі Смілянський попереджає прем'єра, Міністерство соціальної політики, Пенсійний фонд України про те, що з 1 січня 2020 року АТ "Укрпошта" не буде доставляти пенсії "за поточним збитковим тарифом".

Гендиректор "Укрпошти" пропонує збільшити тариф або оголосити відкритий тендер на послугу доставки пенсій, щоб з'ясувати ринкову вартість послуги.

Смілянський також визначив термін відповіді — він дав час до 1 вересня.

"У Вас є час до 1 вересня. Залиште після себе гарні спогади, а не погані спогади. Інакше доведеться діяти нам зовсім не таким способом, яким би нам усім хотілося", — додав він, звертаючись до прем'єра і членів уряду.

" rel="nofollow" target="_blank">

Як повідомляли "Коментарі", "Укрпошта" презентувала новий конверт, присвячений українському, укладеними в Росії і на окупованих територіях. На ньому зображена картина художниці Беати Кулак "Маленький кораблик, повертайся додому".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!