Головна Новини Політика Медведчук звинуватив Зеленського у помсті за принципову позицію по Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук звинуватив Зеленського у помсті за принципову позицію по Донбасу

Віктор Медведчук підкреслив, що не володіє телевізійними каналами в Україні

11 липня 2019, 14:00
Поділіться публікацією:
Медведчук звинуватив Зеленського у помсті за принципову позицію по Донбасу

Президент Володимир Зеленський у боротьбі зі своїми політичними опонентами в особі партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" використовує найбрудніші методи, уподібнюючись при цьому своєму попередникові Петру Порошенку. З такою заявою виступив голова політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктор Медведчук.

"Заява президента України Володимира Зеленського: "Таким людям, як пан Медведчук, не дамо монополізувати наше українське телебачення" ‒ говорить про те, що глава держави має намір використовувати найбрудніші методи у боротьбі з партією "Опозиційна платформа ‒ За життя" як своїм основним політичним опонентом, мають найвищу підтримку суспільства", — сказано в його заяві, розміщеному на сайті партії.

На думку Медведчука, подібні звинувачення з боку глави держави — це не що інше, як інструмент боротьби за електорат. "Зеленський, добре обізнаний, що я не владію акціями або частками в телевізійних каналах України, а також в будь-якому іншому засобі масової інформації, — пише він. – Мета президента і його команди очевидна ‒ отримати всю повноту влади".

Більш того, Медведчук звинуватив Зеленського помсти за його принципову позицію з питання миру на Донбасі і шляхів його досягнення. "Я, як голова Політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" ‒ єдиної реальною опозиційною політсили, розцінюю заяву президента Зеленського як помсту за мою принципову позицію, спрямовану на встановлення миру і припинення бойових дій на Сході України, повернення Донбасу в Україну, а України на Донбас, звільнення утримуваних ліц. Своєю заявою Володимир Зеленський показав, що став на сторону націонал-радикалів і учорашнього противника, а нині ідейного натхненника і вчителя – Петра Порошенка", — сказано у його заяві.

При цьому голова політради "Опозиційною платформи ‒ За життя" нагадав, що основна мета їх політсили, підтримуваної мільйонами українців, ‒ відновлення миру в Україні, консолідація суспільства, відновлення економіки, припинення тарифного геноциду і вбивчих реформ в медицині та освіті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: пресс-служба партии "Оппозиционная платформа ‒ За жизнь"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!