Головна Новини Політика Кернес прогадав, зв'язавшись з "Оппоблоком" і вже готовий перефарбуватися в інший колір після виборів, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Кернес прогадав, зв'язавшись з "Оппоблоком" і вже готовий перефарбуватися в інший колір після виборів, - експерт

Політолог підкреслив, що Кернес вже не раз виявляв уміння вправно міняти політичне забарвлення. Так, в ході президентських виборів він підтримував Порошенко, регулярно заявляючи про це на прес-конференціях і в інтерв'ю. Зараз же мер Харкова йде від іншої партії, яка критикує колишнього президента України

11 липня 2019, 14:13
Поділіться публікацією:
Кернес прогадав, зв'язавшись з "Оппоблоком" і вже готовий перефарбуватися в інший колір після виборів, - експерт

Мер Харкова і один із лідерів "Опозиційного блоку" Геннадій Кернес вже зрадив Петра Порошенка і готовий віддати всю Україну. Про це заявив політичний експерт Гліб Ляшенко на своїй сторінці в Facebook.

Політолог підкреслив, що Кернес вже не раз виявляв уміння вправно міняти політичне забарвлення. Так, у час президентських виборів він підтримував Порошенко, регулярно заявляючи про це на прес-конференціях і в інтерв'ю. Зараз же мер Харкова йде від іншої партії, яка критикує колишнього президента України.

"А що тепер? Тепер Кернес йде на вибори від зовсім іншої партії. Партії, яка по-чорному критикує Порошенко. Чому харківський мер, який готовий був зняти останню сорочку заради перемоги Порошенка не вступив у партію екс-президента, а знаходиться в першій п'ятірці списку іншої політсили? Не може ж бути так, що, підтримуючи дії Порошенко, Кернес не поділяє позицію "Європейської солідарності"? Не міг же в один день Кернес прокинутися і вирішити, що його місія — увійти до списку "Опозиційного блоку"?" — задався питанням експерт.

Гліб Ляшенко переконаний, що Кернеса цікавлять лише його особисті інтереси. Мовляв, мер Харкова буде там, де прибутково і вигідно, інтереси виборців його не турбують.

"Він готовий зрадити їх, зрадити Україну заради особистих інтересів. Порошенко він підтримував тільки тому, що не вірив у перемогу Зеленського і хотів залишитися на теплому місці. В "Опозиційний блок" пішов тому, що бачив там більше шансів потрапити в Раду, ніж в списку партії збитого льотчика Порошенка", — вважає Ляшенко.

Політичний експерт додав, що в цей раз Геннадій Кернес все ж помилився, адже його партія, згідно з даними всіх рейтингів, не проходить до парламенту. Експерт допускає також, що прямо зараз мер Харкова думає, в який колір йому варто перефарбуватися після виборів, щоб утримати свою владу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!