Головна Новини Політика Медведєв пообіцяв розглянути скасування санкції щодо українських підприємств
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв пообіцяв розглянути скасування санкції щодо українських підприємств

Голова політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук повідомив, що на зустрічі з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим йшлося про скасування російських санкцій щодо українських підприємств

11 липня 2019, 18:38
Поділіться публікацією:
Медведєв пообіцяв розглянути скасування санкції щодо українських підприємств

"Ми повернулися до теми тарифів і цін на газ, ми повернулися до окремих питань. Попросили ініціювати хоча б поки в односторонньому порядку скасування санкцій, які мають місце щодо українських підприємств", — сказав Медведчук за підсумками зустрічі.

Співзасновник "Опозиційної платформи — За життя" Юрій Бойко уточнив, що на зустрічі говорили про відкриття російського ринку для ряду товарів українських підприємств, які традиційно поставлялися в РФ, а в даний час із-за взаємних санкцій практично зупинені.

"Ми вже перейшли у практичну стадію вирішення цього питання, так як голова уряду РФ взяв на розгляд наші конкретні пропозиції, які стосуються виробництва картонної тари та сільгоспвиробників. Це приблизно 5 тис. робочих місць і обсяг поставок на рівні близько $100 млн. Це суттєва допомога нашим виробникам", — сказав Бойко.

В свою чергу прем'єр Росії Дмитро Медведєв пообіцяв розглянути прохання про зняття в односторонньому порядку санкцій з деяких українських товарів. "Що стосується ідеї по окремим товарним групам, ви мені їх передайте, ми їх розглянемо", — зазначив Медведєв.

Нагадаємо, 10 липня відбулася зустріч прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва з головою Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктором Медведчуком і співзасновниками "Опозиційної платформи — За життя" Юрієм Бойком і Вадимом Рабиновичем. Сторони обговорили найбільш важливі питання: відновлення миру в Україні, прямі поставки і зниження ціни на газ, а також можливість налагодити міжпарламентський діалог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!