Головна Новини Політика Путін відповів на питання про Медведчука і «нормандський формат»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відповів на питання про Медведчука і «нормандський формат»

Коментуючи зустріч прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва із головою Політради партії «Опозиційна платформа — За життя», Віктором Медведчуком та співзасновниками «Опозиційної платформи — За життя» Юрієм Бойком і Вадимом Рабиновичем, президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що Росія ніколи не відмовлялася від контактів з Україною

11 липня 2019, 20:15
Поділіться публікацією:
Путін відповів на питання про Медведчука і «нормандський формат»

"Ми ніколи не відмовлялися від жодного із запропонованих форматів, у тому числі і від розширення "нормандського формату". По-перше, цей "нормандський формат" і зустрічі на вищому рівні повинні бути добре підготовлені — це очевидна річ. По-друге, більш або менш про щось можна буде говорити після формування остаточного нового уряду і проведення парламентських виборів в Україні. По-третє, я не знаю, як реагують інші учасники цього процесу. Пані Тереза Мей, наприклад, через пару тижнів припиняє свою роботу в якості прем'єр-міністра Великобританії. Вона в якій якості запрошується на цю зустріч? Незрозуміло. Вона взагалі погоджуюся чи ні?" — зазначив президент РФ.

Також Володимир Путін зазначив, що не знає, як на "нормандський формат" реагує американська адміністрація. "Як реагує Німеччина, Франція. Це все питання, які підлягають обговоренню. Ми ніколи не відмовлялися від контактів, якщо вони йдуть на користь. Це теж може бути цікаво", — додав Путін.

Нагадаємо, 10 липня в московському офісі партії "Єдина Росія" відбулася зустріч прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва з головою Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктором Медведчуком і співзасновниками "Опозиційної платформи — За життя" Юрієм Бойком та Вадимом Рабиновичем. Сторони обговорили найбільш важливі питання: відновлення миру в Україні, прямі поставки і зниження ціни на газ, а також можливість налагодити міжпарламентський діалог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!