Головна Новини Політика президент Зеленський проводить гей-марші, але забороняє військовий парад, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський проводить гей-марші, але забороняє військовий парад, - експерт

Політолог розкритикував Зеленського за новий формат Дня Незалежності

11 липня 2019, 19:22 comments1480
Поділіться публікацією:
Зеленський проводить гей-марші, але забороняє військовий парад, - експерт

"Президент Зеленський зробив красивий, як він думає, жест — скасував військовий парад на День незалежності і пообіцяв віддати заощаджені гроші військовим. За словами Зеленського, святкування обійшлося б в 300 мільйонів гривень. Начебто все правильно говорить, але давайте розберемося з цифрами. 300 мільйонів — велика сума. Звідки вона взялася? На що б ці гроші витратили в разі проведення параду? "- зазначив політичний експерт Гліб Ляшенко.

За словами Ляшенка, витрати на проведення військового параду повинні бути мінімальними.

"На форму? Але її і так видають військовослужбовцям і спеціально до параду не купують. Техніка, пальне? Але ж підготовка до параду і саме дійство по суті є навчаннями, які в будь-якому випадку проводять за рахунок коштів держбюджету. Із застосуванням тієї самої техніки і використанням пального. Можливо, президент Зеленський в суму 300 мільйонів включив премії військовим, учасникам АТО і ООС, які видаються до параду з нагоди Дня незалежності? у такому випадку це взагалі чистої води маніпуляція: заощадимо гроші на премії військовим, щоб видати премії у енним ", — зазначив експерт.

Він підкреслив, що сума в 300 мільйонів гривень, яку озвучив Володимир Зеленський, нічим не обгрунтована.

"Загалом, створюється відчуття, що Зеленський намалював зі стелі якусь суму, нібито необхідну для проведення параду 24 серпня, а потім вирішив її" заощадити "з метою особистого піару за 10 днів до виборів. Справжній шоумен, знає своє ремесло! І так, гей-парадів у столиці України Зеленський повністю прихильний, а військові паради забороняє. Недобре, проте ", — резюмував Гліб Ляшенко.

" rel="nofollow" target="_blank">

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський заявив про свій намір скасувати дорогий військовий парад до Дня Незалежності України, натомість, направити гроші військовослужбовцям та їх родинам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!