Головна Новини Політика Санкції РФ не залишають Мураєву шансу пройти в парламент, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Санкції РФ не залишають Мураєву шансу пройти в парламент, - експерт

За словами експерта, Мураєв і половина партійного списку його "Опоблоку" на виборах в Раду знаходяться під санкціями Росії, через що він навіть не зможе в'їхати на територію РФ, щоб обговорити мир

11 липня 2019, 20:43
Поділіться публікацією:
Санкції РФ не залишають Мураєву шансу пройти в парламент, - експерт

Санкції Російської Федерації закрили двері до Верховної Ради України для політичної партії Євгенія Мураєва. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний експерт Олексій Голобуцький.

Політолог зазначив зміст зовнішньої реклами Мураєва та Вілкула, політична сила яких обіцяє встановити мир в Україні. При цьому як вони збираються це робити — незрозуміло.

"Сам Мураєв і половина партійного списку його "Опоблоку" на виборах в Раду перебувають під санкціями Росії. Тобто, Євген Мураєв, який обіцяє мир, навіть не зможе в'їхати на територію РФ, щоб цей мир обговорити. Як же він зібрався домовлятися про мир? По Skype? Через телеміст? Листи буде слати Путіну?" – задався питанням Голобуцький.

Через ті ж санкції з боку Росії, на думку експерта, партія Мураєва не зможе потрапити у парламент.

"Реакція на популістське і нездійсненне спілкування вже є – це рейтинг партії в 1-2%. Виборці розуміють, що Мураєв та його команда при всьому бажанні не зможуть реалізувати обіцянки, а значить, і немає сенсу проводити їх в парламент", – зазначив експерт.

Політолог також нагадав, що репутація самого Євгена Мураєва сумнівна. Мовляв, всього лише за рік він встиг тричі змінити партію і якимось загадковим чином знову опинився в "Опозиційному блоці", який пару років тому зі скандалом залишав.

"Думаю, ситуація з партією Мураєва повинна стати уроком для українських політиків. Все дуже просто: не треба обіцяти те, що ви зробити не зможете", – резюмував Олексій Голобуцький.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!