Головна Новини Політика Супрун потролила Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Супрун потролила Зеленського

Глава МОЗ вважає, що не можна люструвати вишневі кісточки

12 липня 2019, 10:56
Поділіться публікацією:
Супрун потролила Зеленського

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці у Фейсбуці відреагувала на звинувачення президента Зеленського про міністрів, які "угробили здоров'я нації, але розповідають про шкоду вишневих кісточок".

Супрун зазначила, що вишні, на відміну від черешні, трохи гіркуваті, але всім відомо про "небезпеку" кісточок.

"Поки не можна люструвати їх, але все ж є чимало переваг і від споживання вишень. Як і від трансформації системи охорони здоров'я", — розповіла Супрун.

"І хоча наші тексти #абивибулиздорові досить об'ємні, виходить, що їх же дочитують до кінця навіть в Офісі президента України та Володимир Зеленський. Так, наприклад, ціла нація може дізнатися, що вишневі кісточки можуть вбити. Для цього не обов'язково ними "пуляты" в очі супротивнику через трубочку. Досить їх розкусити", — додала в. о. міністра.

 Як повідомляли "Коментарі", Зеленський у відеозверненні заявив: "Для чого потрібні народні депутати, які залишають недоторканність, узаконюють незаконне збагачення, просто не ходять на роботу? Для чого міністри, які розповідають, що українці дуже багато їдять, будують дороги тільки у власному фейсбуці і народжують дітей в Америці, які угробили здоров'я нації і розповідають про шкоду вишневих кісточок?".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!