Головна Новини Політика Італійська преса про фільм Стоуна: Медведчук розповів про події в Україні від імені мільйонів громадян
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійська преса про фільм Стоуна: Медведчук розповів про події в Україні від імені мільйонів громадян

В італійській пресі опубліковано багато матеріалів про презентацію фільму Ігоря Лопатенка «Нерозказана історія України», де Олівер Стоун розмовляє з головою політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктором Медведчуком

12 липня 2019, 11:08
Поділіться публікацією:
Італійська преса про фільм Стоуна: Медведчук розповів про події в Україні від імені мільйонів громадян

Зокрема, мессинская Gazzetta del Sud повідомляє, що в Таорміні в рамках 65-го кінофестивалю був представлений документальний фільм Ігоря Лопатенка "Нерозказана історія України".

"Американський режисер, володар премії Оскар за "Взвод" і "Народжений 4 липня", взяв участь у сицилійському вечері, організованому в Timeo Віктором і Оксаною Медведчук, в яскравою і дуже приватній тематичною вечірці, на якій серед запрошених зірок був присутній дизайнер Доменіко Дольче, зайнятий у ці дні на показі мод в Агрідженто", — пише газета.

Також Gazzetta del Sud нагадує, фільм "Україна в огні" був представлений на фестивалі 2016 року. "Робота над "Нерассказанної історієї України" триває, вона буде завершена в серпні. Оповідачем виступає російський олігарх Віктор Медведчук, лідер української опозиційної партії, що дав інтерв'ю Стоуну, який також брав інтерв'ю у Володимира Путіна в Кремлі", — йдеться в матеріалі.

Видання Giornale di Sicilia зазначає, що до фільму Лопатенка додано нова глава, яка присвячена інтерв'ю, проведеним Стоуном з Віктором Медведчуком, лідером української опозиційної партії "За життя", а також з Володимиром Путіним.

Італійський сайт Jonicareporter повідомляє, що "Нерозказана історія України" розповідає про події на Донбасі очима тих, хто виступав проти революції, зокрема мільйонів громадян, найбільш ідеологічно близьких і культурно до Росії, в особі лідера опозиційної партії "За життя" Віктора Медведчука.

"Крім того, документальний фільм аналізує поточну політичну ситуацію в Україні і її руйнівний потенціал для світової безпеки. Головний оповідач у документальному фільм — Віктор Медведчук, з довгим інтерв'ю, проведених Олівером Стоуном, яке є спільною темою. Він перемежовується з архівними записами і іншими виступами, в тому числі з інтерв'ю Володимира Путіна, яке також нещодавно взяв Стоун в Кремлі. В центрі уваги український криза, причини конфлікту і можливі шляхи його дозволу. В залі були присутні пан Медведчук з дружиною Оксаною Марченко, зіркою українського телебачення", — йдеться в статті.

Сайт lUrlo в свою чергу зазначає, що документальний фільм аналізує поточну політичну ситуацію в Україні і її руйнівний потенціал для світової безпеки.

Також про фільм написали ще ряд відомих італійських сайтів: Tempo Stretto, Gazzetta del Sud, Messinaweb.tv, Quotidianpost, Globusmagazine, Messina Today.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: пресс-служба партии "Оппозиционная платформа ‒ За жизнь"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!