Головна Новини Політика Рейтинг партії Медведчука зростає через його конкретні дії для досягнення миру, - блогер
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг партії Медведчука зростає через його конкретні дії для досягнення миру, - блогер

Робота Медведчука по звільненню українських полонених і домовленість про зниження ціни на російський газ вплинули на рейтинг партії «Опозиційна платформа - За життя»

12 липня 2019, 16:19
Поділіться публікацією:
 Рейтинг партії Медведчука зростає через його конкретні дії для досягнення миру, - блогер

Партія  Зеленського втрачає підтримку електорату – місяць тому їх рейтинг був 48,2%, а сьогодні 42,3 %, пише в блозі Руслан Веснянко.

За словами блогера, причина втрати привабливості "слуг народу" — це невиконання Зеленським своїх обіцянок. В якості прикладу він наводить загострення війни на Донбасі, в противагу обіцянкам Зеленського встановити мир.

"Ця необов'язковість робить його все більше схожим на свого попередника, який не виконав нічого з того, що Петро Олексійович говорив під час президентських виборів у 2014. Адже і Зеленський, як і Порошенко, говорив про те, що його головним і першочерговим завданням є припинення вогню в Донбасі. Однак, як бачимо, в травні і червні  обстріли в Донбасі тільки посилилися, і знову збільшується список загиблих по обидві сторони лінії розмежування", — аргументує блогер.

На відміну від Зеленського, підкреслює Веснянко, позиція партії Медведчука, яка має 13, 4 %, незмінна — це мир на Донбасі. Причому Медведчук не тільки обіцяє мир, але і робить все для цього.

"У відміну від двуличных "слуг народу", позиції єдиної партії миру — "Опозиційної платформи — За життя" — незмінні: вони не тільки послідовно і активно виступають за встановлення міцного миру в Донбасі, але і діють в цьому напрямку. Адже це основне бажання більшості жителів України – припинення бойових дій, в результаті яких гинуть люди", — пише автор.

Веснянко нагадує, що глава політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук запропонував конкретний план по відновленню миру у регіоні, який відповідає Мінським угодами.

"Він базується на трьох постулатах: 1) повернення людей, а не територій; 2) прямі переговори в чотирикутнику Київ‒Донецьк‒Луганськ‒Москва; 3) автономний статус для Донбасу, як передбачають Мінські угоди, затверджені резолюцією Ради Безпеки ООН №2202 від 17 лютого 2015", — конкретизує автор.

28 червня Віктор Медведчук звільнив і повернув додому 4 осіб, які знаходились в полоні на Донбасі, пише Веснянко.

"Причому, цей план схвалили в Донецьку, Луганську і Москві. І це прагнення до миру було наочно продемонстровано 28 червня. Завдяки особистому проханню Медведчука у ДНР і ЛНР в односторонньому порядку і без всяких умов звільнили і повернули додому чотирьох громадян України (трьох військових і одного цивільного) — так невизнані республіки показали, що готові до обміну полоненими і прямим переговорів про мир, як того вимагають Мінські угоди", — написав блогер.

Руслан Веснянко також нагадує, що Віктор Медведчук також домовився з РФ про знижку 25 % на газ.

"Крім політичних моментів, лідери "Опозиційної платформи — За життя" Бойко і Медведчук на полях міжнародного економічного форуму в Санкт-Петербурзі провели переговори з главою "Газпрому" Олексієм Міллером, який на телекамери підтвердив, що росіяни готові продавати Україні газ зі знижкою в 25%", — підкреслив блогер Руслан Веснянко.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!