Головна Новини Політика Кандидат у нардепи Максим Шкуро озвучив план по відновленню Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат у нардепи Максим Шкуро озвучив план по відновленню Києва

За словами Максима Шкуро, діюча влада на чолі з нардепами від БПП і Віталієм Кличком довела ситуацію у Києві до катастрофічної, але якщо негайно приступити до зміни влади - столицю можна швидко перетворити в комфортне для життя місто

12 липня 2019, 17:50
Поділіться публікацією:
Кандидат у нардепи Максим Шкуро озвучив план по відновленню Києва

Президент України повинен негайно призначити нового керівника Київської міської держадміністрації (КМДА) та нових голів районів. Крім того, слід відправити у відставку всіх нардепів від фракції БПП, а в столиці – призначити перевибори мера і депутатів Київради. Такий план дій опублікував на своїй сторінці в Facebook кандидат в народні депутати по 222 мажоритарному округу Максим Шкуро.

За його словами, на сьогоднішній день продовжують керувати країною призначенці Петра Порошенка – від керівництва Солом'янського району Києва до міністрів. І в Києві це проявляється найяскравіше, адже чинний мер Віталій Кличко – найближчий соратник екс-президента і багаторічний керівник його партії.

"П'ять років ми чуємо від нього, що "Зміни почнуться з Києва". Що ж у Києві змінилося від "життя по-новому?". Жодна серйозна проблема в місті за останні роки не вирішена – навпаки, вони лише загострилися. Нескінченний транспортний колапс, за п'ять років не побудовано жодної сучасної транспортної розв'язки. Скрізь, крім центру – безгосподарність, "вбиті" дороги, недоглянуті двори, відсутність реформи ненависної "жеківскої" системи", — пише Шкуро.

Він зазначає, що Київ – найдорожче місто країни і найбагатше, при цьому компенсації медикам, вчителям, пенсіонерам немає . І як жити в дорогий столиці на "сільську" пенсію чи зарплату – незрозуміло.

"Сьогодні Києву не вистачає, як мінімум, 70 дитсадків і 50 шкіл. Місту катастрофічно не вистачає двірників, медсестер, а влада думає, що за дві-три тисячі гривень раби будуть горбатитися, — розповідає Максим Шкуро. – Київ занадто втомився від цього всього. Втомився від самого мера і від усієї його камарильї, яка загарбала столицю і висмоктує з неї всі соки. Від популістської Київради. Від нардепів, які розповідають, як усім нам добре живеться".

Шкуро переконаний: якщо негайно почати втілювати в життя запропонований ним план по зміні влади, Київ можна швидко відновити, перетворивши його в по-справжньому комфортне місто для життя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!