Кандидат Ганна Пуртова йде в політику заради дітей : "Молодь не бачить в Україні перспектив"

Талановиті і працьовиті молоді люди, котрі необхідні в Україні, виїжджають працювати за кордон, тому що не бачать перспектив в Україні. Таку думку висловила кандидат в народні депутати по мажоритарному округу № 221 Ганна Пуртова

"Я ніколи не замислювалася про політику. Але, спілкуючись з подругами, у яких діти вже виросли, я чула приблизно одне і те ж: моя донька чи син не хочуть залишатися в Україні і поїдуть працювати за кордон. Я знаю цих дітей - вони яскраві, талановиті, працьовиті! Така молодь потрібна саме тут, але вони їдуть, не бачать в Україні перспективи", - сказала Ганна Пуртова.

За її словами, саме це підштовхнуло її до того, щоб задуматися про політику.

"Тоді я і задумалася про себе: у мене ж дві дівчинки, які можуть виїхати. Їх сім'ї, а значить і мої онуки, можуть взагалі жити не в Україні. І тут я зрозуміла - з мене досить! Мені не подобається ця тенденція, коли всі їдуть, тому що в майбутньому я бачу себе щасливою бабусею в оточенні дітей і онуків. Це і підштовхнуло мене до думки про політику. Завдяки програмі "Соціальний ліфт", я стала частиною великої команди партії "Слуга народу", ідеї якої я поділяю. Вони мені зрозумілі і близькі. У мене є 5 років, щоб все змінити, і я рішуче налаштована це зробити!", - додала Ганна.

Нагадаємо, позачергові парламентські вибори в Україні відбудуться 21 липня.