Головна Новини Політика Нардеп звинуватив кандидата від "Слуги народу" Куницького в підробці документів
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп звинуватив кандидата від "Слуги народу" Куницького в підробці документів

Народний депутат Олександр Денисенко опублікував копії документів, які можуть підтверджувати незаконність реєстрації Олександра Куницького кандидатом у парламентарі

12 липня 2019, 19:53
Поділіться публікацією:
Нардеп звинуватив кандидата від "Слуги народу" Куницького в підробці документів

Знятий Центральної виборчою комісією кандидат у нардепи від "Слуги народу" Олександр Куницький, а також його адвокати Олександр Перемежко і Тарас Гуменюк могли підробити документи, які пояснюють його тривалу відсутність в Україні останні 5 років. На це вказує народний депутат Олександр Денисенко, який на своїй сторінці в Facebook опублікував документи, подані Куницким в ЦВК під час реєстрації кандидатом.

За словами парламентаря, ці дані датовані 2015 роком, але датою створення електронних файлів значиться 25 червня 2019 року. Депутат робить висновок, що подані документи є підробленими і не можуть служити поясненням тривалої відсутності в Куницького Україні в 2015 році.

Якщо це насправді так, Олександр Куницький дійсно не може брати участь в виборчій гонці.

"Надаю листування між Куницким і Курцевым, де ми бачимо підготовку фіктивних наказів, які допомогли проросійському агенту потрапити у ВР. До адвокатів Олександр Перемежко і Тарасу Гуменюку, які мають відношення до даної справи і які готували ці документи, будуть окремі питання. Як ми бачимо, 25 червня вони (вказує на Куницького, Курцева і адвокатів, — ред.) готували накази, датовані 2015 роком і які б пояснювали, де перебував пан Куницький більше 180 днів, які так необхідні для того, щоб залишитися кандидатом в депутати", – написав Андрій Денисенко.

picturepicturepicturepicture

У документах, на які вказує нардеп, йдеться про оформлення закордонних відряджень для Куницького. Так, з 15 березня по 20 серпня він нібито перебував в Угорщині, з 20 серпня 8 вересня – Румунії, з 8 вересня по 5 грудня – друга частина відрядження у Румунії.

Денисенко наголошує: накази про відрядження Куницького абсолютно ідентичні. Нардеп також публікує скріншоти, які можуть говорити про те, що датою створення всіх документів значиться один і той же день в 2019 році. Створені документи користувачем "Taras Humeniuk" – транслітерація збігається з ім'ям адвоката Куницького Тараса Гуменюка.

picturepicturepicturepicture


Тоді як на документах, опублікованих Денисенко, значиться фірма самого екс-кандидата у нардепи. Андрій Денисенко просить ЦВК порівняти обидві редакції документів Куницького: "Видно, справедливо розсудивши, що накази від самого Куницького викликають обґрунтовані сумніви, було прийнято рішення надати йому накази від ГО "Еліта нації", яку очолює пан дмитро курцев і "1 + 1 Продакшн". Панове з ЦВК, може, ви порівняйте редакції?" – заявив нардеп.

Раніше видання "Коментарі" розповів про найгучніші скандалипоточної передвиборної гонки, пов'язаних з витоком в Мережу особистих даних кандидатів в нардепи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!