Головна Новини Політика ЦВК відмовилася реєструвати на виборах 17 російських спостерігачів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЦВК відмовилася реєструвати на виборах 17 російських спостерігачів

ЦВК відмовила в реєстрації 17 офіційним спостерігачам від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки і співробітництва в Європі

12 липня 2019, 20:50
Поділіться публікацією:
ЦВК відмовилася реєструвати на виборах 17 російських спостерігачів

Центральна виборча комісія України відмовилаа у реєстрації спостерігачам з Російської Федерації, включеним до складу місії Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ. Про це йдеться в інформації, опублікованій на сторінці ЦВК в Facebook.

"Комісія відмовила в реєстрації 17 офіційних спостерігачів від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки і співробітництва в Європі. Рішення прийнято у зв'язку з тим, що ці особи є громадянами Російської Федерації, які відповідно до вимог закону України "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях" не можуть бути офіційними спостерігачами", — йдеться в повідомленні.

Таким чином, зазначають у ЦВК, станом на 12 липня Комісія зареєструвала 1413 офіційних спостерігачів на позачергових виборах. А саме: від 10 іноземних держави — 58 офіційних спостерігачів, і 1355 офіційних спостерігачів від 15 міжнародних організацій.

Як раніше писало видання "Коментарі", Центральна виборча комісія зарезервувала можливість виготовити на "Поліграфічному комбінаті Україна" 63 млн 611 тис 464 бюлетеня. Відзначається, що в бюлетені по багатомандатному округу буде 22 політичні партії. В одномандатних округах кількість кандидатів коливається від п'яти (188 виборчий округ в Хмельницькому) до 46 (133 округ в Одесі).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!