Головна Новини Політика У Києві з гранатомета обстріляли телеканал "112 Україна" , ФОТО, ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві з гранатомета обстріляли телеканал "112 Україна" , ФОТО, ВІДЕО

Поліцейські кваліфікують подію як терористичний акт.

13 липня 2019, 09:09
Поділіться публікацією:
У Києві з гранатомета обстріляли телеканал "112 Україна" , ФОТО, ВІДЕО

У Києві сьогодні вночі двоє людей обстріляли з гранатомета будинок на вулиці Дегтярівській, 21Г, в якому знаходиться телеканал "112 Україна", вони зникли з місця злочину, у зв'язку з цим поліція оголосила оперативний план "Сирена" і розшукує підозрюваних.

"За попередньою інформацією, вночі двоє людей під'їхали на автомобілі до телеканалу і відкрили вогонь з гранатомета. Після обстрілу вони зникли в невідомому напрямку", — йдеться в повідомленні.


picture

В стіні будівлі залишилося отвір від пострілу. Шматки вивіски з емблемою розлетілися на тротуарну зону і проїжджу частину.

"У 03:40 в поліцію надійшло повідомлення про те, що місцеві жителі почули звук, схожий на вибух, на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі міста. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції, вибухотехніки, кінологи та екіпажі патрульних", — йдеться в повідомленні.


picture

Прибувши на виклик, поліцейські виявили пошкоджений фасад будівлі і оточили територію, прилеглу до місця злочину. При відпрацюванні знайшли відстріляних тубус гранатомета, який спрямують на проведення експертизи.

Деталі інциденту встановлюються. Нападників розшукують правоохоронці, перевіряючи всі підозрілі автомобілі.

Як повідомляли "Коментарі", раніше СБУ направила керівникам медіахолдингу "Новини" (телеканали "112-Україна", "NewsOne" і "ZIK") повідомлення про відповідальність за проведення спільних заходів з телеканалом "Росія-1" та іншими мовниками країни-агресора, які перебувають під санкціями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!