Головна Новини Політика ЦВК передрукує виборчі бюлетені в деяких округах
commentss НОВИНИ Всі новини

ЦВК передрукує виборчі бюлетені в деяких округах

Рішення прийнято у зв'язку з реєстрацією кандидата в нардепи Островського Н.І в окрузі № 119

13 липня 2019, 09:49
Поділіться публікацією:
ЦВК передрукує виборчі бюлетені в деяких округах

Центральна виборча комісія передрукує виборчі бюлетені з виборів народних депутатів України для голосування у одномандатних виборчих округах № 26, 68, 72, 119, 134 на позачергових вибори народних депутатів України. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Таке рішення прийнято у зв'язку з реєстрацією постановою ЦВК від 3 липня 2019 №1470 кандидата у народні депутати України Островського Н.І., який балотується в ОВО № 119 в порядку самовисування, і скасуванням реєстрації кандидатів у народні депутати України в кількох ОВО.

При цьому встановлено, що ЦВК і державне підприємство "Поліграфічний комбінат" Україна "по виготовленню цінних паперів" забезпечать знищення раніше виготовлених виборчих бюлетенів для голосування в ОВО № 26, 119, 134, що знаходяться на зазначеному підприємстві, а також виборчих бюлетенів для голосування в ОВО № 68, 72, повернутих Державним підприємством спеціального зв'язку для знищення.

Таким чином, станом на 12 липня Комісією зареєстровано 1 413 тис. офіційних спостерігачів на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019.

Як раніше писало видання "Коментарі", Центральна виборча комісія зарезервувала можливість виготовити на "Поліграфічному комбінаті Україна" 63 млн 611 тис 464 бюлетеня. Відзначається, що в бюлетені по багатомандатному округу буде 22 політичні партії. В одномандатних округах кількість кандидатів коливається від п'яти (188 виборчий округ в Хмельницькому) до 46 (133 округ в Одесі).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!