Головна Новини Політика Діти, віком до 16 років, будуть перетинати КПВВ Криму за новими правилами
commentss НОВИНИ Всі новини

Діти, віком до 16 років, будуть перетинати КПВВ Криму за новими правилами

Дитина, яка не досягла 16-річного віку, зможе виїхати з анексованого Криму, пред'явивши на КПВВ свідоцтво про народження, а також паспорт того, хто його супроводжує

13 липня 2019, 11:44
Поділіться публікацією:
Діти, віком до 16 років, будуть перетинати КПВВ Криму за новими правилами

Набула чинності постанова Кабінету міністрів України № 474, яка вносить зміни в порядок переміщення через українські КПВВ на админгранице з аннексированным Кримом дітей, які не досягли 16-річного віку. Про це повідомляють у представництві президента України в АРК.

Відповідно до постанови Кабміну, тепер дитина, не досяг 16-річного віку, зможе виїхати з Криму для анексованого оформлення паспорта України і паспорта України для виїзду за кордон, пред'явивши на КПВВ свідоцтво про народження, а також паспорт того, хто його супроводжує.

Після подачі всіх необхідних документів у підрозділи Державної міграційної служби дитина в супроводі батьків зможе повернутися в Крим і чекати виготовлення своїх паспортних документів.

Виїзд з Криму буде здійснюватися на підставі згоди працівника Держприкордонслужби, а в'їзд – на підставі довідки встановленої територіального підрозділу ДМС, яка буде видаватися за місцем звернення дитину.

Раніше виїзд з Криму дітей, які не досягли 16-річного віку, здійснювався при пред'явленні паспорта громадянина України або паспорта громадянина України для виїзду за кордон або проїзного документа дитини у супроводі одного з батьків або інших законних представників.

Як повідомляли "Коментарі", Новий губернатор Донеччини Павло Кириленко планує поліпшити 4 контрольних пункту в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування, які знаходяться на території регіону.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!