Головна Новини Політика президент "Ви вважаєте, що я ідіот?": Зеленський відчитав в. о. голови ДФС Власова і велів йому звільнитися, - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ви вважаєте, що я ідіот?": Зеленський відчитав в. о. голови ДФС Власова і велів йому звільнитися, - ВІДЕО

Як пояснив Зеленський, Олександр Власов проігнорував його вказівку і не звільнив керівників митниць у чотирьох областях – Волинській, Закарпатській, Львівській та Чернівецькій

13 липня 2019, 13:40 comments1012
Поділіться публікацією:
"Ви вважаєте, що я ідіот?": Зеленський відчитав в. о. голови ДФС Власова і велів йому звільнитися, - ВІДЕО

Президент України Володимир Зеленський зажадав від в. о. голови Державної фіскальної служби Олександра Власова піти у відставку. Відповідну заяву глава держави зробив в ході наради з питань розвитку морських портів України в Одесі, повідомляє Офіс Президента.

"Я хотів би, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо не можете впоратися з людьми у вашій вертикалі. Скажіть мені, будь ласка, дату, щоб я знав про це не з Facebook, а з реальних документів", – зауважив Зеленський.

Як пояснив Президент, Олександр Власов не звільнив керівників митниць у чотирьох областях – Волинській, Закарпатській, Львівській та Чернівецькій, як він того вимагав під час наради в Ужгороді 6 липня. Зеленський також уточнив, що запис Власова в Facebook про звільнення чиновників від виконання обов'язків виявилося помилковою.

"Я попросив надати мені реальні документи. Вони не співпадали з вашим постом в Фейсбук. Тобто ви відправили людей у відпустку", — сказав Президент.

За словами в. о. голови ГФС, після наради на Закарпатті він звільнив від виконання обов'язків двох посадових осіб, а ще двох відправив у відпустку за станом здоров'я близьких родичів, на що Зеленський запитав у нього: "ви вважаєте, що я ідіот, справді? Ви нас вважаєте ідіотами?"

У підсумку Власов запевнив, що напише заяву про свою відставку сьогодні.


Як раніше писало видання "Коментарі", головним питанням, на якому президент Володимир Зеленський має намір вести подальші переговори з російським лідером Володимиром Путіним, є звільнення затриманих українців. Про це глава держави повідомив на зустрічі з матерями моряків в Кривому Розі. "Ми зараз ґрунтовно ведемо це запитання, щоб забрати наших. У мене корона з голови не спаде, тому що життя хлопців – найголовніше. Мій головний йому (Путіну – ред.) питання було: чи готові вони віддати їх. Віддайте нам всіх наших", – сказав Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!