Головна Новини Політика президент Зеленський вирішив призначити губернатора Одеської області незвичайним способом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вирішив призначити губернатора Одеської області незвичайним способом

Президент Володимир Зеленський не поспішатиме з призначенням керівником Одеської ОДА Андрія Андрійчикова, хоча раніше цю кандидатуру підтримав Кабінет міністрів

13 липня 2019, 15:25 comments4227
Поділіться публікацією:
Зеленський вирішив призначити губернатора Одеської області незвичайним способом

Кандидатура нового голови Одеської облдержадміністрації буде визначена на відкритому конкурсі. Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив під час робочої поїздки в Одеську область, повідомляє Офіс глави держави.

"У нас був дуже хороший експеримент у Львівській області. І ми не можемо ризикувати в Одесі. Ми проведемо конкурс. Дуже відповідальна місія. Не хочемо вас, одесити, підвести", – сказав Володимир Зеленський 13 липня.

Таким чином Президент країни відмовився від ідеї відразу призначати одеським губернатором бізнесмена Андрія Андрійчикова. В ході візиту в Одесу Зеленський зазначив, що добре знає Андрійчикова, але в той же час про цю кандидатуру ЗМІ пишуть багато негативної інформації.

"У нас є ідея з цього приводу... З-за того, що дуже багато джерел щось на Андрійчикова пишуть, я хочу реально хоч щось, хоч один доказ", – сказав президент.

Нагадаємо, 26 червня Кабінет Міністрів України на своєму засіданні підтримав призначення восьми глав обласних державних адміністрацій, чиї кандидатури запропонував Президент Володимир Зеленський. Одеську область повинен був очолити 41-річний Андрій Андрейчиков.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Президент України Володимир Зеленський зажадав від в. о. голови Державної фіскальної служби Олександра Власова піти у відставку. Відповідну заяву глава держави зробив під час наради з питань розвитку морських портів України в Одесі. Як пояснив Президент, Олександр Власов не звільнив керівників митниць у чотирьох областях – Волинській, Закарпатській, Львівській та Чернівецькій, як він того вимагав під час наради в Ужгороді 6 липня. Зеленський також уточнив, що запис Власова в Facebook про звільнення чиновників від виконання обов'язків виявилося помилковою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!