Херсонська область отримала нового губернатора

Президент Володимир Зеленський назвав одним із пріоритетів роботи нового голови Херсонської ОДА облаштування інфраструктури контрольних пунктів в'їзду/виїзду в Херсонській області на адміністративному кордоні з окупованим Кримом

Новим головою Херсонської облдержадміністрації став екс-заступник міністра оборони України Юрій Гусєв. Новоспеченого губернатора сьогодні в ході робочої поїздки в Херсон представив Президент Володимир Зеленський.

Глава держави назвав одним із пріоритетів роботи нового голови ОДА облаштування інфраструктури контрольних пунктів в'їзду/виїзду в Херсонській області на адміністративному кордоні з окупованим Кримом.

У свою чергу Юрій Гусєв зазначив, що з сьогоднішнього дня в області стартує пілотна програма, згідно з якою голови райдержадміністрацій області, а також заступники голови ОДА будуть набиратися на основі кадрової програми Lift.

"Хто хоче працювати в команді президента, у вертикалі президента в Херсонській області, заходьте прямо зараз на сайт Lift ... платформа, яку президент анонсував на iForum, залишайте свої координати, залишайте свої резюме. Буде працювати команда, яка буде відбирати цих людей – ті, хто пройдуть у фінал, отримають співбесіди зі мною, з командою Офісу президента, і кращі будуть керувати райдержадміністраціями, і можливо стануть заступниками голови ОДА", - сказав Гусєв.

Як раніше повідомило видання "Коментарі", кандидатура нового голови Одеської облдержадміністрації буде визначена на відкритому конкурсі. Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив під час робочої поїздки в Одеську область. Таким чином Президент країни відмовився від ідеї відразу призначати одеським губернатором бізнесмена Андрія Андрійчикова. В ході візиту в Одесу Зеленський зазначив, що добре знає Андрійчикова, але в той же час про цю кандидатуру ЗМІ пишуть багато негативної інформації.