Головна Новини Політика Херсонська область отримала нового губернатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Херсонська область отримала нового губернатора

Президент Володимир Зеленський назвав одним із пріоритетів роботи нового голови Херсонської ОДА облаштування інфраструктури контрольних пунктів в'їзду/виїзду в Херсонській області на адміністративному кордоні з окупованим Кримом

13 липня 2019, 15:55
Поділіться публікацією:
Херсонська область отримала нового губернатора

Новим головою Херсонської облдержадміністрації став екс-заступник міністра оборони України Юрій Гусєв. Новоспеченого губернатора сьогодні в ході робочої поїздки в Херсон представив Президент Володимир Зеленський.

Глава держави назвав одним із пріоритетів роботи нового голови ОДА облаштування інфраструктури контрольних пунктів в'їзду/виїзду в Херсонській області на адміністративному кордоні з окупованим Кримом.

У свою чергу Юрій Гусєв зазначив, що з сьогоднішнього дня в області стартує пілотна програма, згідно з якою голови райдержадміністрацій області, а також заступники голови ОДА будуть набиратися на основі кадрової програми Lift.

"Хто хоче працювати в команді президента, у вертикалі президента в Херсонській області, заходьте прямо зараз на сайт Lift ... платформа, яку президент анонсував на iForum, залишайте свої координати, залишайте свої резюме. Буде працювати команда, яка буде відбирати цих людей – ті, хто пройдуть у фінал, отримають співбесіди зі мною, з командою Офісу президента, і кращі будуть керувати райдержадміністраціями, і можливо стануть заступниками голови ОДА", — сказав Гусєв.

Як раніше повідомило видання "Коментарі", кандидатура нового голови Одеської облдержадміністрації буде визначена на відкритому конкурсі. Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив під час робочої поїздки в Одеську область. Таким чином Президент країни відмовився від ідеї відразу призначати одеським губернатором бізнесмена Андрія Андрійчикова. В ході візиту в Одесу Зеленський зазначив, що добре знає Андрійчикова, але в той же час про цю кандидатуру ЗМІ пишуть багато негативної інформації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!