Головна Новини Політика вибори Екскандидат від «Слуги народу» Куницький підробив документи для ЦВК,- нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Екскандидат від «Слуги народу» Куницький підробив документи для ЦВК,- нардеп

Колишній кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу» Олександр Куницький, який балотувався в одномандатному виборчому окрузі №169 у Харкові, подав у Центральну виборчу комісію підроблені документи.

13 липня 2019, 22:33 comments1307
Поділіться публікацією:
Екскандидат від «Слуги народу» Куницький підробив документи для ЦВК,- нардеп

Як стверджує народний депутат Андрій Денисенко, мова йде про документи, які мали підтвердити постійне перебування Куницького в Україні протягом останніх 5 років. Кілька наказів вказують на тривалі командировки екскандидата в Угорщину та Румунію.

Крім того, ці документи, датовані 2015 роком, насправді були створені 25 червня 2019 року. Накази створив адвокат Куницького Тарас Гуменюк.

"Представляю до Вашої уваги отримані докази цинічної підробки паном Куницьким та його довіреною особою Олексієм Курцевим документів. Тим самим, який причетний до різні студентів у Харкові у 2015 році. Зокрема, надаю листування між Куницьким та Курцевим, з якого ми бачимо підготовку фіктивних наказів, які б допомогли проросійському агенту потрапити до ВР. До адвокатів Олександра Перемежка та Тараса Гуменюка... будуть окремі питання, які в тому числі, будуть розглядатися правоохоронними органами та Кваліфікаційною комісією адвокатури", — підкреслив нардеп.

Як зазначено в документах, 25 червня 2019 року, Куницький і Курцев готували накази, датовані 2015 роком, які б пояснювали місцезнаходження кандидата в нардепи.

Згідно з оприлюдненими документами, Куницький був у відрядженні в Угорщині з 15 березня по 20 серпня, а потім двічі в Румунії (20 серпня — 8 вересня і 8 вересня — 5 грудня). Як звернув увагу Денисенко, у всіх документів ідентичний текст.

Денисенко закликав Центрвиборчком дати оцінку цим фактам, оскільки раніше Куницький стверджував, що був у відрядженні від компанії "1+1 Продакшн".

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!