Головна Новини Політика вибори Геннадій Гуфман: "Я збираюся не взяли гору бізнес, а представляти його інтереси в парламенті"
commentss НОВИНИ Всі новини

Геннадій Гуфман: "Я збираюся не взяли гору бізнес, а представляти його інтереси в парламенті"

Дніпровський політик провів зустріч з підприємцями напередодні виборів

14 липня 2019, 18:59 comments1017
Поділіться публікацією:
Геннадій Гуфман: "Я збираюся не взяли гору бізнес, а представляти його інтереси в парламенті"

Напередодні парламентських виборів, які пройдуть на наступному тижні, кандидат в народні депутати України по 26-му виборчому округу Геннадій Гуфмана зустрівся з бізнесменами Дніпропетровської області.

Бесіда з підприємцями вийшла змістовною і цікавою.

"Я часто зустрічаюся з простими людьми у дворах, а сьогодні вирішив зустрітися з тими, хто звик самостійно планувати своє життя, — розповів Геннадій Гуфман. — Зізнаюся вам відразу: я ні в якому разі не хочу перетворитися на політика в тому негативному розумінні цього слова, яким я його сприймав ще недавно.  Я вважаю, що мої стосунки з вами ні в якому разі не повинні будуватися за принципом "став депутатом — осідлай бізнес", хоча всі ми, на жаль, звикли до такої моделі. Упевнений, той, хто став парламентарієм, не повинен забувати про те, чиїм представником у Верховній Раді він є. Саме тому я вважаю одним зі своїх головних завдань — захист інтересів бізнесу в органах державної влади. Вже зараз я бачу, що необхідно домогтися того, щоб як на місцевому, так і на національному рівнях нарешті запрацювали доступні і зрозумілі механізми допомоги малому бізнесу. Все  проблеми повинні вирішуватися по справедливості, причому на законодавчому рівні. Однак і на місцевому рівні ручного управління малим бізнесом бути не повинно. Цілком очевидно, що він буде розвиватися тільки в тому випадку, якщо вам буде не страшно вкладати гроші в свою справу. Якщо ви будете впевнені в тому, що завтра у вас цей бізнес не відберуть, що вам не стануть вставляти палиці в колеса. Я зі свого боку обіцяю всебічну підтримку в подібних питаннях ".

Під час зустрічі зайшла мова про те, яким чином представники дніпровського бізнесу зможуть зберігати прямий зв'язок з Гуфманом після виборів. Кандидат в депутати розповів про тих форматах, які вже намічені: звернення в його громадські приймальні або call-центр, а також зустрічі в великих залах. Один з бізнесменів запропонував власну модель ефективної взаємодії — постійний канал онлайн-комунікації в Інтернеті. А така необхідність, напевно, є і буде, оскільки ті, хто прийшли на зустріч з Геннадієм Гуфманом, кілька разів підкреслювали, що вони довіряють йому, перш за все, як успішному бізнесменові, до якого можна звернутися за порадою.

"Я на власному досвіді змогла переконатися в тому, що ви — та людина, яка завжди допоможе і стримає своє слово, чого б йому це не коштувало", — підкреслила одна з учасниць зустрічі.

Учасники заходу пройшлися і по наболілої темі катастрофічної нестачі працівників — як висококваліфікованих інженерів, так і самих звичайних робочих на будівництвах.

"Я теж відчуваю цю проблему дуже гостро, оскільки у мене є ливарне виробництво, а також машинобудівні підприємства, — зізнався Геннадій Гуфмана. — Практично всі верстатники у мене — пенсіонери, не вистачає сталеварів ... Нещодавно на околиці Стамбулу я побачив безліч будівництв. Поцікавився рівнем зарплат — виявилося, що вони не вище, ніж в Україні. При цьому турки не їдуть до Польщі збирати полуницю. Так, трудова міграція є, але в той же час в Туреччині є, кому працювати, є, кому будувати! Я сам почав свою трудову діяльність в 16 років учнем фрезерувальника на заводі. У молоді повинна бути мотивація бути людиною праці. Але ж згадайте: в 1990-і роки престижніше було назватися бандитом, а не сталеваром. Сьогодні ситуація теж на набагато краще... Я впевнений, що її можна і потрібно змінити, хоча це і нешвидка історія. Думаю, необхідно, в першу чергу, змінити відносини між людьми і владою. На прикладі моїх соціальних проектів, які успішно розвиваються вже не перший рік, я доводжу, що це можливо".

Нагадаємо, що вже кілька років Геннадій Гуфмана є ініціатором і організатором багатьох проектів в рамках своєї програми "Соціальна реконструкція".

Наступну зустріч Геннадій Гуфмана і дніпровські бізнесмени домовилися провести незабаром після парламентських виборів. А значить, серйозна розмова продовжиться.


Автор: Надія Романенко



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!