Головна Новини Політика вибори Аграрна партія близька до прохідного бар'єру, але її рейтинг занижують, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Аграрна партія близька до прохідного бар'єру, але її рейтинг занижують, - політолог

За словами політолога Вадима Карасьова, на виборах в ОТГ Аграрна партія Поплавського показала себе як сильний конкурент як системних партій, так і різних партій "нових облич"

16 липня 2019, 09:48 comments1505
Поділіться публікацією:
Аграрна партія близька до прохідного бар'єру, але її рейтинг занижують, - політолог

Аграрна партія України на чолі з народним депутатом Михайлом Поплавським близька до того, щоб подолати прохідний бар'єр у 5% на парламентських виборах. Про це написав на своїй сторінці в Facebook політичний експерт Вадим Карасьов.

Політолог зазначив, що сьогодні відразу кілька соціологічних компаній опублікували свіжі рейтинги партій на виборах у Верховну Раду. П'ятірка лідерів, за його словами, залишається незмінною. При цьому інші партії, які активно включилися у виборчу гонку з якихось причин в опитування не потрапляють. Одна з таких – Аграрна партія. Карасьов переконаний – рейтинги цієї політичної сили занижуються за намовою конкурентів.

"Аграрна партія досить пізно стартував у виборчих перегонах. Але з залученням в якості лідера списку, а тепер вже і лідера партії Михайла Поплавського, активної інформаційної кампанії в медіа, появи народного улюбленця Олега Винника, за моїми даними її рейтинг вже на рівні 3%. Тому я здивувався, що цієї політичної сили немає у свіжому рейтингу. Виявляється, "Аграріїв" спеціально прибрали з опитування, оскільки партія наблизилася до прохідного пятипроцентному бар'єру – 4,1% серед тих, хто визначився з вибором", – пояснив політолог.

picture

За словами Вадима Карасьова, на виборах в ОТГ Аграрна партія Поплавського показала себе як сильних конкурент як для системних партій, так і для різних партій "нових облич".

"Поки партія працює у своїй електоральній ниші і ніби як не вступає в боротьбу з лідерами, але в цьому і є її прихований потенціал. В суботу на програмі "Дикий Карасьов" був Михайло Поплавський (посилання нижче). Вийшла цікава розмова, а у мене залишилися відчуття, що у партії є шанси "взяти" виборчий бар'єр на виборах", — резюмував Карасьов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!