Головна Новини Політика внутрішня політика Кандидат від «Слуги Народу» рекламує «Космолот»
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат від «Слуги Народу» рекламує «Космолот»

Жан Беленюк і Павло Зібров знялися в рекламному ролику онлайн-лотереї «Космолот»

16 липня 2019, 10:26 comments7312
Поділіться публікацією:








Кандидат від «Слуги Народу» рекламує «Космолот»

Український спортсмен Жан Беленюк, який значиться 10-м номером у списку партії "Слуга Народу" спільно з відомим українським співаком Павлом Зібровим знявся в рекламному ролику онлайн-лотереї "Космолот".


У рекламі Беленюк і Зібров, які представлені в образах головних героїв фільму "Люди в чорному", розповідають про переваги "Космолота".

Раніше Жан Беленюк брав участь у передвиборчому відеоМиколи Тищенка – ще одного кандидата від "Слуги Народу" по одному із київських округів.

Нагадаємо, на початку липня "Космолот" перейшов до лотерейному оператору "М. С. Л.". 99,96% акцій "М. С. Л." належать кіпрській Evolot Limited, інші — президенту компанії Георгій Ложенко.

Компанію пов'язують з народними депутатами парламенту восьмого скликання Віталієм Хомутинником і а також Сергієм Пашинським. Також власником акцій "М. С. Л" називали Данила Гетманцева, який в даний момент є радником щодо податкової політики президента України Володимира Зеленського

У липні 2019 "М. С. Л." зареєстрував в Міністерстві фінансів державну лотерею "Лото ПЛЮС", яку буде поширювати мережу "Космолот".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!