Головна Новини Політика вибори Кандидат по 100 округу Березкін змирився з поразкою і біжить з України, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат по 100 округу Березкін змирився з поразкою і біжить з України, - ЗМІ

За даними журналістів, в разі поразки на виборах у Станіслава Березкіна можуть виникнути проблеми з законом і, зважаючи на провальні результати соціологічного дослідження, кандидат готується покинути країну

16 липня 2019, 14:09 comments1687
Поділіться публікацією:
Кандидат по 100 округу Березкін змирився з поразкою і біжить з України, - ЗМІ

Кандидат в народні депутати України по 100 округу (Кіровоградська область) Станіслав Березкін терміново вилітає до Відня чартерним рейсом. Про це повідомляє видання "ЗнайУА", посилаючись на власні джерела в штабі кандидата.

Як повідомляється, Березкін вимушено застосовує свій план "Б" зважаючи на провальні результати останнього соціологічного дослідження, зробленого за його замовленням. Згідно з цими даними, у кандидата практично немає шансів змінити ситуацію на окрузі на свою користь.

Зазначається, що екс-член "БЮТ", "Партії регіонів" і групи "Відродження" побоюється переслідування у справі про розкрадання майже 100 млн доларів з "Ощадбанку". За даними джерела, Березкіна підозрюють у скоєнні злочинів за ч. 3 ст. 27 (організація скоєння злочину), ч. 5 ст. 191 (привласнення або розтрата чужого майна), ч. 3 ст. 209 (легалізація, відмивання грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення).

Також "ЗнайУА" підкреслює, що на даний момент лише вузьке коло людей в його штабі знає про підготовку від'їзду Березкіна. Зараз там нібито повним ходом готується "евакуація" документів, цінностей та грошей.

Політичні аналітики, які стежать за перебігом виборчої кампанії на 100-му окрузі відзначають, що останньою спробою Березкіна утримати свого головного суперника Володимира Духно був запуск інформаційного фейку з участю "пенсіонера-примари", нібито потерпілого під час передвиборчого заходу за участю Духно. Але, як відзначають експерти, завдяки своєчасно реакції громадських активістів та небайдужих жителів округу, ніякої практичної користі цей хід Березкіну не приніс.

Нагадаємо, парламентські вибори у Верховну Раду пройдуть 21 липня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!