Головна Новини Політика президент Зеленський захотів провести в Україні Олімпіаду
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський захотів провести в Україні Олімпіаду

Зеленський не уточнив сезон бажаної Олімпіади

16 липня 2019, 14:29
Поділіться публікацією:
Зеленський захотів провести в Україні Олімпіаду

Президент Володимир Зеленський доручив розробити стратегічний план і подати заявку на проведення в Україні Олімпійських ігор, повідомляє прес-служба глави держави.

Про це він заявив на зустрічі з міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим і президентом Національного олімпійського комітету України Сергієм Бубкою в ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа".

"Нам потрібен певний план, що ми, скажімо, готові за 3-4 роки все побудувати, і тоді можемо бути в черзі і прийняти Олімпіаду. Ми повинні бути амбітними", — переконаний Зеленський.

Президент наголосив на необхідності розвитку спортивної інфраструктури, яку потім можна буде використовувати для проведення Олімпійських ігор.

"Треба дати завдання нашим хлопцям, які шукають інвестиції, дати завдання нашому бюджету, щоб щорічно виділялися гроші на об'єкти, які нам потрібні, а потім будуть використані для Олімпіади. Треба хоча б намагатися цього досягти", — підкреслив Зеленський.

Сергій Бубка, у свою чергу, додав, що найближчі Олімпіади, на які Україна може претендувати, — зимова у 2030 році та літня в 2032 році. При цьому він назвав реалістичною можливість проведення в Україні найближчих Юнацьких Олімпійських ігор.

Нагадаємо, наступна зимова Олімпіада пройде в Пекіні в 2022 році, а літня — в Токіо в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!