Головна Новини Політика вибори Червоненко: проти мене почали повномасштабну війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Червоненко: проти мене почали повномасштабну війну

Кандидат в народні депутати по 134-му округу Євген Червоненко вважає, що проти нього розпочата повномасштабна війна

16 липня 2019, 19:59 comments4501
Поділіться публікацією:
Червоненко: проти мене почали повномасштабну війну

"Я кандидат в народні депутати по 134-му виборчому округу. Знаючи про те, що місцева влада готує проти мене провокації, за 10 днів до проведення концерту, відправив у всі органи, в тому числі в поліцію і особисто Геннадію Труханову, гарантійні листи. У них чітко написано, що я, в разі пошкодження хоч одного чагарнику, ГАРАНТУЮ відновлення всієї зеленої зони (фото додається). Більше скажу: я готовий облагородити цю зону ще краще і встановити там пам'ятник видатному одеському журналісту Борису Дерев'янку, про що я неодноразово говорив у своїх ефірах. А я завжди тримаю своє слово і для мене немає нічого дорожче правди", — написав Червоненко у своєму Facebook.

Кандидат у нардепи також зазначив, що пункт 7 статті 68 Закону "Про вибори народних депутатів України" дозволяє в рамках передвиборної агітації проведення концертів. За його словами, те, що зараз Труханів творить в Одесі, це бандитське беззаконня.

"Крім спроби зірвати концерт, він вигнав на вулиці всіх двірників Малинівського району, які до того ж зривають всі мої агітаційні матеріали. Я вже звернувся до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням захистити одеситів і гостей міста", — зазначив Євген Червоненко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!