Головна Новини Політика внутрішня політика Міністр інфраструктури Омелян попросив авіакомпанії дотримуватися закону про мову
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр інфраструктури Омелян попросив авіакомпанії дотримуватися закону про мову

Володимир Омелян написав листа українським авіакомпаніям

17 липня 2019, 10:34 comments1260
Поділіться публікацією:
Міністр інфраструктури Омелян попросив авіакомпанії дотримуватися закону про мову

Послуги у сфері транспорту повинні надаватися державною мовою, при необхідності дублюватися англійською. Про це повідомив глава Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян. З відповідним листом він звернувся до всіх українських авіакомпаній.

"На виконання Закону про забезпечення функціонування української мови як державної, звернувся до українських авіакомпаній з проханням неухильно дотримуватися українського законодавства у внутрішньому і міжнародному пасажирському повідомленні", — написав Омелян на своїй сторінці в Фейсбук.

Міністр зазначив, що "тільки у випадку міжнародного транспортного сполучення оголошення можуть дублюватися на офіційному мовою країни, зв'язок з якою здійснює відповідний транспортний засіб".

" rel="nofollow" target="_blank">

Як повідомляли "Коментарі", Партія "Опозиційний блок" подала до Верховної Ради законопроект про скасування мовного закону "Про забезпечення функціонування української мови як державної"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!