Головна Новини Політика вибори Аграрну партію намагаються не пустити до Верховної Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Аграрну партію намагаються не пустити до Верховної Ради

У керівництві Аграрної партії переконані, що соціологічні опитування не відображають реальних рейтингів політичної сили, яка представляє інтереси 10 мільйонів населення України

17 липня 2019, 16:12
Поділіться публікацією:
Аграрну партію намагаються не пустити до Верховної Ради

Рейтинги Аграрної партії України — першої політичної сили, яка відкрито представляє інтереси 10 мільйонів жителів українських сіл, намагаються занизити, а голоси її потенційних виборців – заглушити. Таку заяву зробив заступник голови Всеукраїнської аграрного ради Денис Марчук.

Він зазначив, що згідно з новими соціологічними рейтингами напередодні парламентських виборів, Аграрна партія навіть не перетинає виборчий бар'єр. При цьому на виборах в об'єднані територіальні громади 30 червня політсила набрала 14% голосів, що є найсправедливішим показником результатів роботи партії. Навіть з урахуванням того, що даний показник не включає голоси великих міст, при діленні на два Аграрна партія отримує 7% — показник, який в будь-якому випадку приведе її в парламент.

В АПУ підкреслюють, що політична сила приєдналася до парламентських перегонів лише півтора місяці тому і вже домоглася вражаючих результатів. Наприклад, справжньою сенсацією цих виборів стало приєднання до партії двох відомих вихідців із села та справжніх патріотів Михайла Поплавського та Олега Винника.

Своїм прикладом вони в черговий раз довели, що пишаються своїм сільським походженням і готові захищати честь і гідність села в українському парламенті. Таким чином вони разом з Аграрною партією стали на захист тих 10 мільйонів українців, які проживають у сільській місцевості", — зазначили в АПУ.

picture

Непрохідні рейтинги своєї політсили в Аграрній партії пояснюють тим, що соціологічні опитування "завжди були ефективним інструментом впливу на вибір людей. Тому вони, як правило, робляться "на замовлення" під певну політичну силу". У партії нагадали, результати президентських виборів, коли несподівано для суспільства Ігор Смешко отримав 6% голосів, у той час як соцопитування "пророкували" йому не більше 2%.

"Дані соцопитувань свідчать лише про те, що фаворитам не вигідно висвітлювати справжні рейтинги Аграрної партії. Якщо вони вдаються до штучного заниження показників в соцопитуваннях, то політична вага партії їх не на жарт лякає. Місто настільки звикло ігнорувати інтереси села, що сьогодні намагається робити все, щоб не допустити до влади захисників селян і справжніх українських традицій. Але це неправильно – в який раз залишати село поза влади і ще більше загострити стосунки між городянами і селянами", — підкреслили в Аграрній партії України.

У політсилі зазначили, що сподіваються на чесність правоохоронців і пильність міжнародних спостерігачів, які не дадуть перекрутити результати волевиявлення людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!