Головна Новини Політика вибори На Луганщині масово підкуповують виборців і використовують чорний піар, - нардеп Купрій
commentss НОВИНИ Всі новини

На Луганщині масово підкуповують виборців і використовують чорний піар, - нардеп Купрій

Народний депутат Віталій Купрій заявив, що на одномандатному виборчому окрузі №107 (Лисичанськ, Луганська область) зафіксовано масштабний підкуп виборців.

17 липня 2019, 17:15 comments1341
Поділіться публікацією:








На Луганщині масово підкуповують виборців і використовують чорний піар, - нардеп Купрій

У своєму Facebook нардеп навів розслідування телеканалу "Наш" про виборчу піраміду з підкупом виборців на користь кандидата Олександра Сухова на 107-му виборчому окрузі. Зокрема, скуповують голоси за гроші і цукор. Ці факти підтвердили журналістам учасники протиправної діяльності та жителі Лисичанська.

За словами Купрія, в місто автобусами і поїздами привозять так званих "тітушок" для можливого зриву виборів. Крім того, використовуються і інші брудні технології.

"В окрузі також зареєстровано купу кандидатів-клонів, які націлені на обдурювання виборців. Аби відібрати голоси від кандидата партії "Слуга народу" зареєстрований кандидат на прізвище Зеленський. А проти іншого кандидата, мого колеги по парламенту Сергія Рибалки, вони зареєстрували аж трьох фальшивих кандидатів з прізвищем Рибалка. Один із них навіть співпадає повністю — прізвище, ім'я і по-батькові", — повідомляє нардеп.

Купрій також додав, що в окрузі проводять брудну піар-кампанію проти нардепа Рибалки, поширюючи листівки і газети з фейкової інформацією.

"Звертаюсь до міністра внутрішніх справ та Генеральної прокуратури України з вимогою негайно втрутитись та припинити масштабні порушення закону", — підкреслив нардеп.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!