Головна Новини Політика зовнішня політика Глава Укртрансбезопасности відсторонений від виконання обов'язків
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Укртрансбезопасности відсторонений від виконання обов'язків

За словами Зеленського, Україна втрачає щорічно 4 млрд грн на дороги, а їх немає

18 липня 2019, 12:18
Поділіться публікацією:
Глава Укртрансбезопасности відсторонений від виконання обов'язків

Керівника Укртрансбезопасности Михайла Ноняка за значні недоліки в роботі відсторонили від виконання обов'язків. Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час засідання Національного ради з питань антикорупційної політики.

"Якщо взяти "Укртрансбезопасность", Україна втрачає щорічно 4 млрд грн на дороги, а їх немає. Вони стають все гірше і гірше, навіть ті дороги, які побудовані, є дуже неякісними. Саме через відсутність належного контролю за недотримання встановлених норм ваги автотранспорту та поборів з боку працівників цієї державної служби вчора за значні недоліки в роботі... ми відсторонили від виконання обов'язків керівника "Укртрансбезопасности" пана Ноняка", — сказав президент.

Як повідомляли "Коментарі", в січні 2018 року міністр інфраструктури України Володимир Омелян виступив з критикою відомстваНоняка, заявивши, що буде ініціювати звільнення останнього з-за зловживань відомства, фактично звинувативши його в корупції.

5 квітня Міністр інфраструктури Володимир Омелян вніс у Кабінет міністрів подання на звільнення голови "Укртрансбезопасности" Михайла Ноняка.

у 2014 році Ноняк Михайло займав посаду заступника голови Міністерства доходів і зборів і був призначений відповідальним за питання боротьби з корупцією.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!