Головна Новини Політика кабмін Голова ДАБІ Сергій Кузьмін може позбутися крісла
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова ДАБІ Сергій Кузьмін може позбутися крісла

По завершенні тримісячного випробувального терміну Кузьміна, Кабінет міністрів не має наміру затверджувати його постійним головою ДАБІ

18 липня 2019, 13:24 comments3948
Поділіться публікацією:
Голова ДАБІ Сергій Кузьмін може позбутися крісла

Вчора на засіданні Кабінету Міністрів України Віце-прем'єр-міністр — Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко доповів прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману про непроходження головою Держархбудінспекції Сергієм Кузьміним випробувального терміну на цій посаді. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

"Ми проаналізували стан виконання завдань і ситуацію на будівельному ринку, яка є катастрофічною за кількістю звернень та відмов. Тому я підготував саме таке подання", — наголосив Зубко.

Зокрема, Сергій Кузьмін надав недостовірну інформацію для доступу до державної таємниці, не зміг впровадити електронний кабінет забудовника, кількість відмов у наданні документів дозвільного характеру збільшено з 20 до 70%, а державний орган за цей час став одним з найбільш корумпованих в Україні", — заявив він.

Сергій Кузьмін був прийнятий на посаду 27 березня 2019, а випробувальний термін тривав три місяці. Зараз результати його роботи на посаді дають всі підстави для прийняття Урядом рішення про його звільнення з посади голови Держархбудінспекції, однак звільнять чиновника за поданням Міністра поки не відомо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!