Головна Новини Політика внутрішня політика У Києві не буде наркотиків, ям, бруду: Анна Пуртова все зробить для цього
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві не буде наркотиків, ям, бруду: Анна Пуртова все зробить для цього

Кандидат у депутати по 221-му мажоритарному округу в Києві розповіла, що вона буде робити, якщо її виберуть

18 липня 2019, 14:01 comments1577
Поділіться публікацією:
У Києві не буде наркотиків, ям, бруду: Анна Пуртова все зробить для цього

Кандидат у депутати по 221-му мажоритарному округу в Києві від партії "Слуга народу" Анна Пуртова заявила, що хоче відчувати гордість за Київ, у якому кожна сім'я має умови для щасливого і безпечної життя. Про це повідомляє видання "Факти".

Кандидат провела зустріч з президентом Володимиром Зеленським. За її словами, "незаконна забудова в столиці, яка руйнує культурний спадок і знецінює наше власне житло, повинна припинитися".

Ганна Пуртова впевнена, що люди поділяють її думку про те, що "малий бізнес, який є основою здорової економіки, повинен вільно розвиватися, а цинічні провладні політики, які дискредитували себе, повинні піти".

За словами політика-початківця, її родина багато років живе в Києві. Звертаючись до жителів столиці, Пуртова сказала: "Кожен день я стикаюся з тими ж проблемами, що і ви, і прекрасно розумію: у наступні 5 років нам потрібно багато чого зробити. Я хочу жити в чистому місті. Сміття на вулицях, реклами наркотиків на стінах, ями на дорогах повинні зникнути разом зі старими політиками".

На її думку, "потрібно зробити все, щоб молодь не соромилася професії вчителя, лікаря, бібліотекаря. Працівники бюджетної сфери отримували належну зарплату, а літні люди не відчували себе зайвими в суспільстві". Ганна Пуртова впевнена, що вирішити проблеми Києва може тільки розумна, далекоглядна влада, яка хоче не розпоряджатися людьми, а служити їм.

Нагадаємо, дострокові парламентські вибори відбудуться 21 липня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!