Головна Новини Політика вибори Кандидат від «Слуги народу» на 139-му окрузі Васильківський зміцнив позиції,- опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат від «Слуги народу» на 139-му окрузі Васильківський зміцнив позиції,- опитування

На одномандатному виборчому окрузі №139 з центром у р. Роздільна Одеській області кандидат від партії «Слуга народу» Ігор Васильківський зміцнив свої електоральні позиції на дострокових парламентських виборах.

18 липня 2019, 14:15 comments2603
Поділіться публікацією:








Кандидат від «Слуги народу» на 139-му окрузі Васильківський зміцнив позиції,- опитування

Згідно з опитуванням, проведеним 14 липня кількома консалтинговими компаніями у 21 населеному пункті округу, за Васильківського були готові проголосувати 38% виборців.

А позиції головного конкурента Васильківського — кандидата від "Опозиційної платформи" Віталія Саутенкова — погіршилися. За нього готові віддати свої голоси 19% респондентів, які мають намір взяти участь у голосуванні.

Збільшення рівня підтримки Васильківського, за словами опитаних, пов'язане із його чіткою та зрозумілою програмою, регулярними зустрічами з виборцями, а також з бажанням нових облич у політиці і підтримкою дій президента Володимира Зеленського.

Варто зазначити, що при зростанні розриву між двома основними кандидатами, скоротилося до мінімуму відставання від Саутенкова чинного нардепа по цьому округу Олександра Пресмана, якого підтримує 17% респондентів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!