Головна Новини Політика вибори Дніпропетровські бюджетники скаржаться на примус голосувати за кандидата від "Слуги народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Дніпропетровські бюджетники скаржаться на примус голосувати за кандидата від "Слуги народу"

Жителі Дніпропетровської області вважають, що кандидат від "Слуги народу" Сергій Северін та його оточення примушують виборців голосувати за нього

18 липня 2019, 17:05 comments2062
Поділіться публікацією:
Дніпропетровські бюджетники скаржаться на примус голосувати за кандидата від "Слуги народу"

Працівники бюджетних організація Дніпропетровської області заявляють, що чинний депутат Дніпропетровської облради Анатолій Пучко примушує їх голосувати за кандидата від "Слуги народу" по 39-му округу. Відповідну скаргу колектив покровської ЗОШ №2 передав громадської організації "Опора", пише видання "Апостроф".

Відзначається, що приводом для звернення стала зустріч з кандидатом в нардепи Сергієм Северіным в Будинку культури с. Покровка Дніпропетровської області, нібито організована за участю Анатолія Пучко.

"Дана зустріч проходила у присутності громадян, які працюють у комунальних підприємствах та органах місцевого самоврядування. Підтвердженням даних фактів є централізоване завчасне підвезення громадян із застосуванням службового транспорту, що перебуває на обліку органів місцевого самоврядування с. Покровка. Підвіз здійснювався безпосередньо до приміщення Будинку культури с. Покровка", — йдеться в заяві.

У зверненні також зазначається про наявність скарг, згідно з якими представники Северіна нібито "ставлять план" для голосування осіб, які відбувають покарання в місцевій колонії.

picturepicture



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!