Головна Новини Політика вибори Геннадій Гуфман розповів про те, як виборці зможуть спілкуватися з ним після виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Геннадій Гуфман розповів про те, як виборці зможуть спілкуватися з ним після виборів

Кандидат у народні депутати Геннадій Гуфман запевнив, що його виборці будуть чітко знати, де можна знайти народного депутата після виборів і як з ним зв'язатися, щоб вирішити нагальні питання

18 липня 2019, 17:06 comments2158
Поділіться публікацією:
Геннадій Гуфман розповів про те, як виборці зможуть спілкуватися з ним після виборів

Кандидат в народні депутати України по 26-му округу в Дніпрі і творець програми "Соціальна реконструкція" Геннадій Гуфман оприлюднив формати взаємодії зі своїми виборцями в разі свого проходження до Верховної Ради.

Так, на думку кандидата, після голосування виборці повинні чітко знати, де зможуть знайти потім свого народного обранця і як з ним поспілкуватися. Одним з таких способів стануть великі зустрічі з Гуфманом, які будуть проходити в великих залах (КДЦ Днепропрогресс, Шинник та інших), куди зможуть прийти всі бажаючі.

"Як ваш Представник, я буду вашою ланкою з головним законодавчим органом країни. І вважаю, що ви маєте право знати про все, що там відбувається. Про кулуарні рішення, про те, що або хто стоїть за тими чи іншими законопроектами і тд. Ми будемо обговорювати дійсно важливі законопроекти та ініціативи. Адже, якщо подивитися правді в очі, половина того, що приймається у Верховній раді, взагалі не стосується життя простих людей, а просто відволікає їх від суті головних процесів", — зазначив Геннадій Гуфман.

picture

Кандидат додав, що буде розповідати про свою діяльність у парламенті, а виборці будуть знати, з яких питань він займає позицію "так" або "ні".

Також Гуфман обіцяє проводити опитування, щоб напевно розуміти, чого хоче більшість жителів округу. Такі опитування будуть проводитися раз на три місяці, як і зараз, з тих питань, які піднімаються у Верховній Раді.

Крім того, на окрузі будуть відкриті три громадські приймальні. Про їх адреси та час роботи Гуфман проінформує, як народний депутат. Продовжить роботу, причому в новому форматі і call-центр Геннадія Гуфмана. Телефони: 0673355715, 0993355715.

picture

Кандидат у народні депутати обіцяє продовжувати проекти, які стали традицією.

"Як і зараз, ми зможемо з вами спілкуватися під час проведення творчих, дитячих, спортивних заходів, акцій з озеленення, сімейних і дворових свят", — підкреслив Геннадій Гуфман.

Залишаються на зв'язку і сторінки в соцмережах:

Сторінка Програма Геннадія Гуфмана "Соціальна реконструкція" www.facebook.com/socreko/

Сторінка міської організації ПП "Опозиційна платформа — "За життя" www.facebook.com/zhyttia.dp/

Особиста сторінка Геннадія Гуфмана www.facebook.com/GennadiyGufman

Сторінка Дворових Олімпійських Ігор в Инстаграмм www.instagram.com/dvorovye_olimpiiskie_igry/

Сторінка молодіжної команди #ЗА_ЖИгай в Инстаграмм www.instagram.com/za_gg_/

Сайт: www.gittyadnipra.com




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!