Від ідеї до втілення: почалися роботи на алеї вздовж Запорізького шосе (ВІДЕО)

Проект кандидата в нардепи Геннадія Гуфмана перейшов у стадію реалізації

На цій тижня у Дніпрі розпочалися роботи з реконструкції пішохідної алеї від вул. Джинчарадзе до Панікахи, уздовж Запорізького шосе на Тополі-1.

Як і обіцяв в лютому Геннадій Гуфман, став співавтором цього проекту, алея стане першим ділянкою великого зеленого каркасу всього ж/м Тополя. Ідея проекту, який перетворить ж/м Тополя і додасть йому сучасний вид , виникла в результаті зустрічей громадського діяча, ініціатора Програми "Соціальна реконструкція" Геннадія Гуфмана з місцевими жителями.

План нової алеї було презентовано жителям Тополі в лютому. Топольчане у великому залі разом з ініціатором реконструкції Геннадієм Гуфманом і фахівцями архітектурного бюро обговорювали необхідні втілення.

За словами Геннадія Гуфмана досить швидко вдалося перейти від розмов до реальних кроків та втілення в життя ідей, які народилися спільно з мешканцями ж/м Тополя. Проект реконструкції алеї від Джинчарадзе до Панікахи, як частина зеленого каркасу всього ж/м Тополя, включає в себе 5 дитячих зон, 2 спортивні зони, 930 метрів пішохідного покриття і 930 метрів біговій доріжки. У проекті реконструкції Зеленої алеї передбачено якісне сучасне освітлення, озеленення, полив...

"Для того, щоб пишатися результатом важливо якісно виконувати великий обсяг робіт. Це буде об'єкт, який полюблять всі городяни. Сюди буду приходити і приїжджати не тільки мешканці ж/м Тополя, але і сусідніх районів. Виконання робіт на цьому об'єкті буде перебувати під пильним увагою і контролем", - запевнив Геннадій Гуфман.

Гуфман анонсував свої зустрічі з дніпрянами на серпень.