Головна Новини Політика внутрішня політика Затверджено новий порядок перетину лінії розмежування в Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Затверджено новий порядок перетину лінії розмежування в Донбасі

Порядком вводяться нові підходи до процедури переміщення

18 липня 2019, 19:36 comments8530
Поділіться публікацією:
Затверджено новий порядок перетину лінії розмежування в Донбасі

Кабінет міністрів на засіданні 17 липня затвердив новий Порядок в'їзду/виїзду осіб, переміщення товарів через лінію розмежування в Донецькій і Луганській областях, повідомляє прес-служба Міністерства з питань окупованих територій.

Порядок визначає процедури пропуску осіб та транспортних засобів через лінію розмежування, видачі дозволів на її перетин, особливості контролю на КПВВ, переміщення гуманітарних вантажів на окуповану територію Донбасу.

"Головною відмінністю нового Порядку, що вплине на цивільне населення, буде зміна принципу визначення переліку товарів, що можуть перевозитись через лінію розмежування у Донецькій та Луганській областях... До Порядку включено норму, яка передбачає  визначення переліку тільки заборонених або обмежених для переміщення товарів. Це означає, що, відповідно до схваленого Порядку, особи, які перетинають лінію розмежування у Донецькій та Луганській областях, незабаром зможуть перевозити будь-які товари, за винятком обмежених або заборонених до переміщення", — пояснили у відомстві.

Перелік товарів, обмежених або заборонених до переміщення, буде розроблений Міністерством найближчим часом.

Як писали "Коментарі", Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб розробило посібник "АБВ ... Збройний конфлікт у термінах (Путівник для України)" з термінологією щодо конфлікту на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!