Головна Новини Політика вибори У Верховну Раду потрапляють шість партій, - останні дані
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховну Раду потрапляють шість партій, - останні дані

Партії Ляшко і Смешко "балансують на межі"

18 липня 2019, 20:54 comments2955
Поділіться публікацією:
У Верховну Раду потрапляють шість партій, - останні дані

Згідно з останніми соціологічними даними, після 21 липня в Верховну Раду пройдуть політичні партії "Слуга народу", "Опозиційна платформа — За життя", "Європейська Солідарність", "Голос", ВО "Батьківщина" та "Опозиційний блок".

Такі дані опублікувала компанія Active Group.

Вказано рейтинг і таких відомих партій як "Радикальна партія" Олега Ляшка та "Сила і Честь" Ігоря Смешка — вони на межі проходження.

Так в ході опитування, польова фаза якого відбувалася в останні передвиборні вихідні, з'ясувалося, що найбільше голосів отримала б партія "Слуга народу", за яку проголосували б 32,1% опитаних, що відповідає 40,8% серед тих, хто визначився з вибором.

На другому місці очікувано знаходиться "Опозиційна платформа — За життя" з результатом 8,1% від усіх або 10,3% від тих, хто визначився. "Європейська Солідарність" отримала б 6,5% опитаних, тобто 8,2% від тих, хто визначився.

За "Голос" проголосували б 5,2% (6,6% відповідно). Стільки ж отримала ВО "Батьківщина". Замикає "прохідну" частину "Опозиційний блок" з результатом 4,3%, що відповідає 5,4% від тих, хто визначився.

Нагадаємо, не так давно ми повідомляли про обурення Ігоря Смешка телеканалами, що відмовляються транслювати агітаційні матеріали за його партію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!