Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського запропонували Кремлю обміняти Вишинського: стало відомо, на кого
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського запропонували Кремлю обміняти Вишинського: стало відомо, на кого

У Зеленського відповіли на пропозицію Росії звільнити Кирила Вишинського

19 липня 2019, 00:36 comments2829
Поділіться публікацією:
У Зеленського запропонували Кремлю обміняти Вишинського: стало відомо, на кого

В Офісі президента Володимира Зеленського запропонували Росії обміняти військовополонених українського режисера Олега Сенцова на затриманого в Києві російського журналіста Кирила Вишинського.

Про це повідомляє прес-секретар глави держави Юлія Мендель на своїй сторінці в Facebook.

"В Офісі Президента з великою цікавістю дізналися про пропозиції Російської Федерації про звільнення Кирила Вишинського, як перший крок доброї волі з боку України. Повністю підтримуємо політику кроків доброї волі і пропонуємо Росії зробити і свій крок назустріч — звільнивши Олега Сенцова. І для взаємної впевненості в загальній доброї волі ми пропонуємо зробити це одночасно", — написала вона.

Головний редактор "Еха Москви" Олексій Венедиктов, який є другом прес-секретаря російського президента Володимира Путіна Дмитра Пєскова заявив, що прибув до Києва, щоб передати лист президенту України Володимиру Зеленському. Він привіз телеграму Зеленському від мами главреда "РИА Новости" Кирила Вишинського.


Як повідомляли "Коментарі", ппрес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що першим кроком для початку нормалізації відносин Москви і Києва могло б стати повернення в Росію керівника "РИА Новости-Украина" Кирила Вишинського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!