Головна Новини Політика рада "Слуга народу" анонсує прийняття закону "про опозицію"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга народу" анонсує прийняття закону "про опозицію"

Президентська партія впевнена в необхідності врегулювання взаємодії з опозицією

19 липня 2019, 09:58 comments4004
Поділіться публікацією:
"Слуга народу" анонсує прийняття закону "про опозицію"

Керівник штабу "Слуги народу" Олександр Корнієнко розповів, які негативні наслідки можуть бути для України без впровадження нового закону "про опозицію", здатного запобігти маніпуляції у верховній владі.

Про це він розповів в інтерв'ю для видання "Главком".

Корнієнко оцінив ймовірність повернення Віктора Медведчука до президії на посаді віце-спікера, яку, за неофіційними даними, "віддадуть опозиції.

"Зараз формується певна планка в опозиції — проявляються явні ознаки співпраці Віктора Медведчука і Петра Порошенка, провідних синхронну медійну активність", — зазначив керівник президентської партії.

Корнієнко вважає, що уряду треба невідкладно працювати над структуризацією опозиційних сил в парламенті.

"Якщо є кілька фракцій в опозиції, то нехай вони роблять свою коаліцію в опозиції і висувають якихось спільних кандидатів на посади, які їм як опозиції повинні належати. Ми ж знаємо, як це все буде: вони всі прийдуть і будуть говорити, що вони найзначніша опозиція і їм треба дати комітет свободи слова. Це скажуть і Медведчук, якому потрібно, щоб його канали остаточно не закрили, і Порошенко, і Юлія Володимирівна, якщо залишиться в опозиції. і як нам бути? ", — підсумував свої припущення Олександр Корнієнко.

Нагадаємо, на одному з київських мажоритарних округів кандидат від "Слуги народу" виявила спробу фальсифікації результатів виборів до Верховної Ради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!