Головна Новини Політика вибори В Одеському порту організували агітаційний майданчик Оппоблока
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеському порту організували агітаційний майданчик Оппоблока

17 липня Одеський морський порт відвідав Євген Мураєв, голова Політичної партії «Опозиційний блок»

19 липня 2019, 12:24 comments1346
Поділіться публікацією:
В Одеському порту організували агітаційний майданчик Оппоблока

Мураєва супроводжував чинний мер Одеси Геннадій Труханов, який входить у першу п'ятірку партійного списку Оппоблока, і голова профспілки держпорту Володимир Зайков.

Виступаючи перед колективом порту, Мураєв, зокрема, заявив, що влада навмисно банкрутить державні порти, щоб продати їх дешевше. Крім того, лідер Оппоблока вважає, що керувати українськими державними підприємствами мають виключно українці, а не експати.

Як відомо, політична агітація на території державних підприємств в робочий час заборонена. Зустріч з лідерами Оппоблока, мабуть, схвалив голова Одеської філії АМПУ Ігор Ткачук, адже організувати допуск на територію порту і подібну зустріч без офіційного погодження голови місцевої філії АМПУ неможливо. Варто відзначити, що на президентських виборах Ткачук і керівництво порту не дозволили політичну агітацію на території держпідприємства жодному з кандидатів.

Нагадаємо, Ігор Ткачук – голова Одеської філії АМПУ. Ставленик "вінницької" команди чинного Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Ткачук не увійшов у список партії "Українська стратегія" Володимира Гройсмана, але активно підтримує публікації в соціальних партії мережах. "Українська стратегія" — проєвропейська партія, яка відстоює європейські цінності і свободи, тому яким чином людина Гройсмана підтримує партії-опоненти залишається неясним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!