Головна Новини Політика вибори Жителі Фастова обурені агітацією Руслана Сольвара
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителі Фастова обурені агітацією Руслана Сольвара

Не сподобався концерт навіть міському голові Фастова

19 липня 2019, 14:48 comments2234
Поділіться публікацією:
Жителі Фастова обурені агітацією Руслана Сольвара

На центральній площі міста Фастова відбувся агітаційний концерт, який серйозно обурив місцевих жителів.  Пан Сольвар знайшов час для того, щоб агітувати за себе, але не знайшов часу для дебатів кандидатів 91 округу, який, доречі, відбувся на тому ж місці.

Першим на агітаційний концерт зреагував мер Фастова Михайло Нетяжук, написавши різко-негативний вігдук на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні залишились без відповіді питання про скасування відповідальності за незаконне збагачення, постійні прогули засідань ВР, схеми розкрадання бюджетних коштів. Натомість Руслан Сольвар влаштував "концерт", — зазначив мер.


" rel="nofollow" target="_blank">

Місцеві ж жителі наповнюють групи у соц мережах гнівними коментарями та висловлюють своє різке незадоволення роботою депутата на окрузі попередніх 5 років, обвинувачують у схемах та недопустимому відношенні до жителів округу.

Концерт, який Руслан Сольвар організував для агітації приніс зовсім неочікувані реакції. Людей збурила музика, яка лунала до півночі та не давала спокою нікому, враховуючи, що площа на якій відбувався концерт знаходиться в самісінькому центрі міста. Місцеві жителі при цьому зауважують,  що інші кандидати собі такого не дозволяли. Та роздача шаурми- це вже не просто підкуп, це абсолютне приниження приниження, зазначають фастівчани.

" rel="nofollow" target="_blank">
Певно пан Сольвар забув, що суспільство змінилось і більше не буде продаватись ні за гречку ні за шаурму.  І поки фахові інстанції перевіряють усі заходи які вчора відбулися у місті Фастові на предмет підкупу, люди уже з нетерпінням чекають 21го липня, адже дуже втомились від цих передвиборчих перегонів.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!