Головна Новини Політика вибори Геннадій Гуфман: "Пропоную людям згадати, що вибори - це свято!"
commentss НОВИНИ Всі новини

Геннадій Гуфман: "Пропоную людям згадати, що вибори - це свято!"

І позначив, що голосування - це не проста обов'язок, а почесна місія для кожного громадянина

19 липня 2019, 15:12 comments1492
Поділіться публікацією:
Геннадій Гуфман: "Пропоную людям згадати, що вибори - це свято!"

Геннадій Гуфман, кандидат в нардепи по 26-му округу Дніпра звертається місцевим жителям з пропозицією згадати про те, що політичні вибори в країні — це свято. Реалізацію права голосу, права вибирати і голосувати він вважає почесною місією кожного громадянина.

"Я пам'ятаю з дитинства, що вибори були — як ще одне свято. Люди ошатні, задоволені, щасливі йдуть на дільниці. А там така атмосфера — музика, кулінарія, кава. Вибори не були скандалом. Вибори не були конкурсом бруду і компромату. Це було дійсно свято — у тебе є право вибрати. Ти йдеш і реалізовуєш своє право. і ми обов'язково в рамках Програми "Соціальної реконструкції" повернемо це відчуття ", — розповідає кандидат.


На думку Гуфмана, в суспільстві втрачена цінність можливості обирати. Право голосувати і право вибирати багато в чому знецінюється, в тому числі, і самими політиками. У телепередачах, в соцмережах все частіше можна почути — "ваш вибір ні на що не впливає", "все одно нічого не змінити" ... контрагітації, підкупи, спекуляції людей "продати" свій голос — ось такі песимістичні настрої і наштовхують людей на думки не йти в жаркий липневий день на виборчу дільницю, а виїхати, наприклад, на дачну ділянку.

Геннадій Гуфман підкреслює — виборцям важливо пам'ятати, що вибори — це громадянська відповідальність. Право голосу і право обирати майбутнє своєї країни — велике завоювання демократичного суспільства.


"Ми постараємося, як мінімум на 26 окрузі, щоб вибори проходили в атмосфері свят і відкритого волевиявлення людей, які не затьмарені якимись чварами або чиїмись дрібними шкідництво", — підсумував кандидат в народні депутати по 26 округу Геннадій Гуфмана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!