Головна Новини Політика внутрішня політика У Дніпрі на 24-му окрузі можуть перемогти «слуги олігархів», - нардеп Береза
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі на 24-му окрузі можуть перемогти «слуги олігархів», - нардеп Береза

Народний депутат Юрій Береза заявив, що на 24-му одномандатному виборчому окрузі в Дніпрі може перемогти кандидат від «Слуги народу», який нібито є ставлеником бізнесмена Віктора Пінчука.

19 липня 2019, 16:43
Поділіться публікацією:
У Дніпрі на 24-му окрузі можуть перемогти «слуги олігархів», - нардеп Береза

"Вперше в історії України відверта прислуга олігархів рветься до влади під маркою "Слуга народу". Перемогти псевдослуг народу, точніше їх справжніх хазяїв-олігархів, зможуть тільки патріоти України, які зуміли зберегти державу, як систему суспільного розвитку при гарантованому соціальному забезпеченні населення", — сказав Береза.

Нардеп зазначив, що у нього намагаються вкрасти перемогу на окрузі за допомогою цілої сітки підкупу виборців.

"Це останні вибори на окрузі, які проходять під диктовку Пінчука. Всі сірі схеми преміювання за голосування на користь його людей, з якими ми зіткнулися, будуть оцінені і обов'язково будуть відображені у вигляді поправок до виборчого законодавства", — підкреслив він.

Береза пояснив, що компанія Пінчука "Інтерпайп" нібито вибудувала соціальну мережу, в яку увійшли менше 3 тисяч жителів округу. Так, ветерани отримують допомогу до 9 травня, також видаються "дрібні подачки" до Дня металурга і т. п. А решта 150 тис. мешканців округу не отримують нічого.

"Замість того щоб платити гідну зарплату, щоб люди могли відкладати гроші на старість їм організовують два рази в рік свята і їжу періодично підкидають. Підкуп це чи не підкуп виборців, вирішувати не мені, але ситуація, коли людей, які пропрацювали все життя, вганяють в бідність, а потім цим ще й користуються, по-моєму, за межею моралі", — констатував нардеп.

За словами Берези, корпорація "Інтерпайп" отримує величезні прибутки, які згодом виводяться за кордон. А збитки для інфраструктури та екології лягають на плечі держави.

Юрій Береза також представив результати опитування 3 тисяч жителів округу №24 про їх участь у виборах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!