Головна Новини Політика вибори Помічниця нардепа Третьякова, яка потрапила в гучний скандал, йде в Раду,- «ЧЕСНО»
commentss НОВИНИ Всі новини

Помічниця нардепа Третьякова, яка потрапила в гучний скандал, йде в Раду,- «ЧЕСНО»

По одномандатному виборчому округу №218 балотується на дострокових виборах Вікторія Муха, яка протягом 8 років була помічницею народного депутата Олександра Третьякова і потрапила в гучний скандал під час своєї роботи в Київраді.

19 липня 2019, 17:15 comments1406
Поділіться публікацією:








Помічниця нардепа Третьякова, яка потрапила в гучний скандал, йде в Раду,- «ЧЕСНО»

Як зазначають у русі "ЧЕСНО", Вікторі Муха після Помаранчевої революції була тісно пов'язана з партією "Наша Україна. З 2005 року вона працювала в комітеті Верховної Ради з питань промислової політики і підприємництва. У 2007 році вона була радником глави Секретаріату президента України Віктора Ющенка, а з 2008 року протягом 8 років працювала помічником-консультантом у нардепа-бізнесмена Олександра Третьякова.

За цей час нардеп нібито допоміг їй обратися в Київраду в 2014 році від партії "УДАР "Солідарність" по округу №46 у Святошинському районі столиці. У 2015 році вона виграла на виборах в Київраду по округу №94 (Біличі та Новобіличі) в якості кандидата від Блоку Петра Порошенка "Солідарність". Вікторія Муха в новому скликанні очолила комісію з питань культури, туризму та інформаційної політики.

Саме на цій посаді вона потрапила в гучний скандал з передачею під забудову ділянки землі на Поштовій площі, де були знайдені стародавня вулиця та інші артефакти часів Ярослава Мудрого.

"Ця ділянка була віддана під забудову ще в часи президентства Януковича — без проведення належної археологічної експертизи. Виник конфлікт щодо майбутнього цієї ділянки", — розповідали активісти "ЧЕСНО".

За словами активістів, Муха була нібито на боці столичної громади, але пізніше її риторика змінилася. Вона почала агітувати за компроміс із забудовником.

Активісти зазначають, що зараз в агітаційних наметах Вікторії Мухи, зокрема, біля метро "Житомирська", збираючи підписи на її підтримку, насправді просять мешканців округу надати персональні дані нібито для проведення безкоштовного медичного обстеження.

"Це ніякий не запис на медобстеження, а анкета про підтримку Мухи на парламентських виборах і пропозиції щодо перших кроків", — попередили в "ЧЕСНО".

Активісти додали, що сама Вікторія Муха звинувачення відкидає і стверджує, що це нападки з боку опонентів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!