Головна Новини Політика вибори В окрузі №26 у Дніпрі розгорнулася «чорна» кампанія проти Гуфмана
commentss НОВИНИ Всі новини

В окрузі №26 у Дніпрі розгорнулася «чорна» кампанія проти Гуфмана

На 26-му одномандатному виборчому окрузі в Дніпрі проводиться цілеспрямована кампанія дискредитації лідера симпатій виборців та автора Програми «Соціальна реконструкція» Геннадія Гуфмана.

19 липня 2019, 17:52 comments2539
Поділіться публікацією:
В окрузі №26 у Дніпрі розгорнулася «чорна» кампанія проти Гуфмана

Так, двоє тимчасово безробітних з прізвищем Ліберман розклеювала плакати на ж/м Тополь. Шмуель Ліберман скопіював на свій плакат логотип програми Гуфмана і обіцяв знизити тарифи, а мешканка Запоріжжя Оксана Ліберман — провести соціальну реконструкцію.



А директор комунального підприємства "Комунгоспсервис" Дніпропетровської обласної ради, який також балотується за цим округом як безпартійний, Олександр Водолазський заклеював своїми плакатами афіші Гуфмана. Коли його затримали активісти комунальник пояснив свої дії відмовою опонента вступити з ним в коаліцію.


Також активісти помітили, як пізно ввечері молоді люди вивантажували з багажника автомобіля пачки підроблених передвиборних програм Гуфмана і викликали поліцію. Дизайн фальшивих програм був ідентичний листівок політика, але відрізнялося зміст і якість друку.

"Все, що стосується в цілому житлово-комунальної сфери нашого життя, має бути об'єднано одним документом – чітким, простим, зрозумілим, об'єднуючим у собі справедливі механізми для вирішення будь-яких завдань", — переконаний кандидат.

У виборчому штабі поставилися до акцій опонентів з іронією. А сам Геннадій Гуфман заявив, що не бреше тільки результат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!