Головна Новини Політика внутрішня політика "Важко з Києва розуміти проблеми Київської області", - Інна Костиря підтримала ініціативи Президента
commentss НОВИНИ Всі новини

"Важко з Києва розуміти проблеми Київської області", - Інна Костиря підтримала ініціативи Президента

Костиря підкреслила, що в містечок, наближених до столиці, як Фастів, існують не тільки соціально-економічні проблеми, там відсутня необхідна інфраструктура

19 липня 2019, 18:55 comments1909
Поділіться публікацією:
"Важко з Києва розуміти проблеми Київської області", - Інна Костиря підтримала ініціативи Президента

Доктор політичних наук, професор Інна Костиря висловила свою підтримку щодо ініціативи президента України провести дострокові вибори в органи місцевого самоврядування. На її думку, таке рішення дозволить поміняти не тільки окремих представників, але і систему влади в цілому.

Інша ініціатива президента щодо перенесення місця проведення засідань Київської облдержадміністрації зі столиці в область, також була позитивно сприйнята. Про це кандидат в народні депутати по 91-му виборчому округу в Київській області написала на своїй сторінці в Facebook.

"Я повністю підтримую ініціативи президента, дійсно, важко з Києва розуміти проблеми Київської області, адже те, що всім здається, що все поруч і проблеми, і завдання однакові — це не так!", — написала Костиря.

Вона запропонувала перенести орган місцевої влади у місто Фастів: "Пропоную перенести Київську обласну державну адміністрацію не в Ірпінь, де все зручно, красиво, влаштовано, а, наприклад, у Фастів, де і місто, і люди дуже потребують уваги влади".

За її словами, таке рішення повністю підтримують і місцеві мешканці, які хочуть звернути увагу місцевої влади на рівень життя в області.

Костиря підкреслила, що в містечок, наближених до столиці, як Фастів, існують не тільки соціально-економічні проблеми, там відсутня необхідна інфраструктура, а точніше немає нормальних доріг.

"І, думаю, якщо новий губернатор кілька днів поїздить на роботу в КОДА, яка буде розташована в Фастові, він відчує на собі критичність і невідкладність вирішення проблем Фастова і місцевих жителів", — написала Інна Костиря.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!